avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara In data de 16.07.2024 am avut un mic ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara In data de 16.07.2024 am avut un mic accident am intrat ...

Buna seara
In data de 16.07.2024 am avut un mic accident am intrat într-un șanț și o persona la lovit la un picior a făcut o internare de o noapte apoi ia dat drumul țin să precizez că am condus o mașină cu permisul suspendat ,după aproape 6 luni de la incident am băgat avocat și dosar-ul îmi era tot la parchet, după ce am mers și am dat declarație despre cum sa întâmplat și am facut cerere de recunoaștere a invinovatiei ma mai chemat pentru menținerea dovezi. Acum dosar-ul mi la procuror aștept răspuns-ul dânsei, oare ce îmi pot recupera permis-ul de conducere?

Alte discuții în legătură

Buna seara! am condus o mașină cu permisul suspendat și am ... Ionut243 Ionut243 Buna seara! Am condus o mașină cu permisul suspendat și am intrat într-un șanț, o persoana sa lovit la picior și la internat o seară , analizele ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului ContSters6135 ContSters6135 Buna ziua! Am si eu urmatoarea speta. Pe timp de noapte un autoturism circula regulamentar, pe banda unu. Pe banda doi, inceraca pe partea drepata auoturismil ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere basu radu basu radu Buna ziua! In urma cu 2 luni de zile mi s-a retinut permisul de conducere , si as dori sa ma ajutati prin a-mi arata cum trebuie sa procedez, pentru a-l ... (vezi toată discuția)