avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functie COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functie COR

Buna ziua,
Unui administrator de parc auto ce functie ii corespunde in COR?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 19:56, 8 Noiembrie 2011
Administrator de parc auto ?!
Vedeti mai jos ce va "coafeaza"...


1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri
Conducatorii de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri si asimilatii acestora planifica, conduc si coordoneaza activitatea de aprovizionare, transport, depozitare si distributie a bunurilor.

132412 sef autobaza
132416 sef coloana auto


4323 Functionari in transporturi Functionarii in transporturi tin evidenta aspectelor operationale si coordoneaza calendarul trenurilor, transportului rutier si aerian de pasageri, transportului de marfa si pregatesc rapoarte pentru conducerea superioara

432304 impiegat auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O alta problema!!!! laraandy laraandy Nu stiu sigur daca acest subiect se poate include aici, dar am nevoie de ajutor. As avea nevoie de o varianta a functiei responsabil parc auto, deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Director juridic? Iulian81 Iulian81 As vrea sa stiu si eu daca stie cineva ce este acela un director juridic si cum se poate ajunge in acest post? (vezi toată discuția)
Codul cor mihaela495 mihaela495 Pentru ca o SC sa angajeze o persoana pe postul de conducator auto este neaparat nevoie ca acea persoana sa aiba studii medii( liceale sau bacalaureat)? Sau ... (vezi toată discuția)