avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

Buna ziua,sunt casatorita si am un bebe de 4 luni de zile,relatia cu sotul nu este prea buna si as fi interesata ce se poate intampla cu bebe in caz de divort,de exemplu el ma ameninta ca nu il pot lua cu mine pentru eu sunt casnica si nu am experienta pentruca am doar 22 de ani si am terminat liceul apoi m-am casatorit si apoi a aparut bebe si nu am lucrat nicaieri si acum trebuie sa-l cresc si stam la sotul meu acasa pentruca eu initial am stat in chirie dar nu mi-a lipsit nimic niciodata pentruca mama a muncit si mi-a oferit totul,daca as divorta si m-as duce in chirie iar cu tot cu bebe, bineinteles ma vor ajuta parintii sa-l intretin cum trebuie sa nui lipseasca nimic pana mai creste si pot sa-l duc la un camin ca sa ma pot intretine singura si testele pshiologice ar iesi bune si instanta sociala ar decide ca bebe e bine ingrijit care ar fi vredictul? Poate ramane la mine sau e asa cum ma ameninta sotul meu si il va da lui?
Cel mai recent răspuns: Elena 14 , utilizator 14:31, 16 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Amenintarile sotului sunt .... apa de ploaie.
Nu cred sa existe INSTANTA IN ROMANIA care sa stabileasca domiciliul unui minor de 4 luni la tata.
Ce-i da sa manance?
Restul spuselor sotului raman la stadiul de vorbe goale fara sustinere legala.
Inainte de a va muta incercati sa va salvati casnicia pentru copil.
Daca nu se poate ... asta este.
Despre ce teste psihologice e vorba? Nu exista asa ceva in Romania.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveți unde sa locuiti si va angajati avocat cazul este castigat.
Dacă si alaptati șansele sunt imense...
Citisem undeva ca se fac teste pshiologice sa se vada daca mama e "intreaga "la cap ,in caz ca partenerii lor spun ceva de genu ca is agreseaza copilul sau lucruri de genul asta!
Si poate o problema este si faptul ca eu nui mai dau sân bebelușului,il hranesc cu lapte formula si am inceput diversificarea
Si poate o problema este si faptul ca eu nui mai dau sân bebelușului,il hranesc cu lapte formula si am inceput diversificarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor Alex2016R Alex2016R Eu am locuinta ANL pe numele meu in chirie si venitu meu pe acte ii mai mare ca a sotului. Ce trebuie sa fac sa ramana bebelusu la mine? Bebelusu are 11 luni ... (vezi toată discuția)
Divort cu un bebelus de 9 luni catalinat catalinat Buna ma numesc Adina si sunt la prima casatorie si la primul divort.Casnicia mergea bine pana cand a venit pe lume primul nostru copil care in prezent are 9 ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii de urmat intr-un divort unde implicati sunt un sugar si o casa achizitionata prin prima casa ? Anais maya Anais maya Buna seara , am fost inselata de sotul meu , am incercat dar simt ca nu pot merge mai departe . Am un bebelus de 8 luni care as dori sa ramana cu mine , am ... (vezi toată discuția)