avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am un apartament în care nu locuiește ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am un apartament în care nu locuiește nimeni situat ...

Buna ziua,am un apartament în care nu locuiește nimeni situat în slatina.
intrebare: este normal să plătesc întreținere la asociația de locatari la fel ca cei care locuiesc în acel bloc (sau uneori cu 2-3lei mai puțin).menționez că suma este in jur de 50 lei unde nu este inclus decât cheltuielile cu curățenia (daca nu stau acolo nu fac mizerie),lumina pe scara(daca nu trec pe acolo nu se aprinde becul).cam asta ar fi deoarece fiecare este racordat la apă și canal separat,la gaze separat,la gunoi separat.
Cel mai recent răspuns: liviu_emil , utilizator 22:54, 23 Aprilie 2024
Pai este vointa multimii, a fost votata in parlamentul Romaniei, ca orice lege. Ca sa nu mai fie o povara financiara pentru dvs., vindeti proprietatea. Sau inchiriati.
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2024
latka, moderator
Mulțumesc de "sfat"

latka a scris:

Pai este vointa multimii, a fost votata in parlamentul Romaniei, ca orice lege. Ca sa nu mai fie o povara financiara pentru dvs., vindeti proprietatea. Sau inchiriati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate plata intretinere nelocuind la adresa cteodorescu1987@yahoo.com cteodorescu1987@yahoo.com In decembrie 2017 am devenit proprietarul unei garsoniere într-un ansamblu nou. Ne-am mutat efectiv în imobil 8 luni mai târziu (iulie 2018). Asociația ... (vezi toată discuția)
Este normal să plătesc? Șory7p Șory7p De 2 ani încerc să dau apartamentul in plată la bancă, luat cu credit ipotecar in franci elvetieni, în apartament nu mai locuiește nimeni, este ... (vezi toată discuția)
Refacturare cheltuieli spatii comune toni1703 toni1703 Buna ziua. Locuiesc intr-un cartier rezidential. As avea si eu o intrebare referitoare la refacturarea si detaliile pe care ar trebuii sa le contina o ... (vezi toată discuția)