avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua!doresc o indrumare de la dvs in următoarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua!doresc o indrumare de la dvs in următoarea problema ...

Bună ziua!doresc o indrumare de la dvs in următoarea problema :mama mea a pus un avans de 2500 lei pentru un transport de lemne și intr o luna de zile nu I a mai venit nimic și nici banii înapoi nu vrea sa I dea cea care I a luat !ce se poate face în acest sens?a răbdat 1 luna de zile a tot amânat o ca inda ,ca o da și tot asa și se pare ca nu are niciun gând, sa meargă la politie sa depună plângere?

Alte discuții în legătură

Am fost inselat, mai sunt sanse sa-mi recuperez bani? mirceaplesca mirceaplesca Buna seara, Am sa va expun problema mea va rog sa-mi spuneti ce as mai putea face in momentul de fata. Acum 3 luni am contactat un programator (pe care ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala langenfeld langenfeld Mama mea a fost rasturnata de o masina pe trecerea de pietoni,i-a rupt mana stanga si are soldul dislocat. Din cate stiu mama poate sa-l dea in judecata si ... (vezi toată discuția)
Inselaciune Ali_Cipi Ali_Cipi Bună ziua! În data de 13.01.2917, am încheiat un contract cu o persoana fizica pt execuția unei mobile pentru care am achitat 70% avans (1000 euro). ... (vezi toată discuția)