avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ! Va rog sa ma lămuriți ... sunt intr-o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ! Va rog sa ma lămuriți ... sunt intr-o situație ...

Bună seara ! Va rog sa ma lămuriți ... sunt intr-o situație cu soțul. Eu am muncit o groaza de ani în Austria, el se ocupa de anumite " afaceri" însă nu a muncit cu carte de munca . Suntem căsătoriți. Pe perioada căsătoriei, am construit o casa . Am căzut de comun acord ca aceasta casa sa îmi apartina în totalitate cu ,condiția sa ii dau 10.000€,dar sa nu divorțam. În cazul în care vom avea probleme familiare , la divort va fii mai ușor. Întrebarea mea este : ce trebuie sa fac ? Ce demersuri se fac ? Țin sa menționez ca în caz de divorț, eu rămân cu ,copilul în casa și el are pretenția doar la acești bani pentru a ceda partea lui . În cazul în care ii dsu banii , pe rand ,se fac niște acte doveditoare presupun ,nu? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Angelamatei , utilizator 03:16, 29 Aprilie 2024
Doresc niște sfaturi în aceasta situație, va rog . Trebuie sa plec de la un sfat , apoi o acțiune. Vreau sa masor de 10 ori și sa tai o data !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului conjugaj Oanna123 Oanna123 Parintii mei nu se mai inteleg de foarte mult timp. Tata o tot ameninta pe mama cu divortul insa niciodata nu se tine de cuvant. Eu sunt singura fiica si numai ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters168872 ContSters168872 Apartament luat cu credit, ultima parte a creditului a fot plătit împreună cu fosta soție... cca 3.000 dolari, întrebarea mea e :ce cota parte are dreptul ... (vezi toată discuția)
Bunuri achizitionate dupa divort din bani comuni simmona simmona Buna ziua! In cazul in care s-au mai purtat discutii pe aceasta tema, imi cer scuze. Nu am apucat sa citesc toate subiectele. Am o intrebare referitoare la ... (vezi toată discuția)