avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Șofer profesionist pe tir învinuit pe nedrept
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Șofer profesionist pe tir învinuit pe nedrept

Bună ziua!
Sunt sofer profesionist pe tir.
Compania acuză faptul că am distrus un cauciuc .(al remorcii)
Când plecăm în curse facem poze tirului, ceea ce am și făcut, prin urmare am poze cu cauciucul ca fiind tăiat de dinainte să îmi incep cursa, doar că din cauza faptului că până la destinație remorca a avut încărcătură ușoară (2 tone) cauciucul a fost în regulă (călătorie dintr-un oraș din România până în Germania.
In Germania am primit încărcătură de 24 de tone și după 1000 de kilometri și o pauză cauciucul s-a dezumflat treptat și a apărut pana (în timpul staționării).
Au decis să îmi ceară banii pentru cauciuc (peste 2000 de lei).
Se poate face ceva fără a se ajunge la judecată?
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2024
Nicolae Radu75, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:16, 1 Mai 2024
din pacate nu , este vina ta ca ai acceptat si pleci cu cauciucul in starea care era , stii foarte bine ca avem de facut ciocanelele la inceputul fiecarui program , firma cunoaste legea destul de bine si de aia te au si lasat sa pleci asa stiind ca vina iti va apartine , asta iti va spune si in instanta
Se poate face ceva fără a se ajunge la judecată?

Da, o esalonare la plata ar fi o solutie, avantajoasa pentru toata lumea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale - diurna si salar - sofer tir comunitate ionutzungureanu78 ionutzungureanu78 Buna ziua In luna martie 2014 cautand loc de munca ca sofer profesionist am raspuns unui anunt din ziarul local (Bacau) in care se cauta sofer de tir pe ... (vezi toată discuția)
Probleme rutiere germania alexdp alexdp Buna seara. Am o problema care o sa o povestesc aici si sa-mi spuneti ce mi se poate intampla si ce pot face in cazul asta. Anul asta 2013 undeva la inceputul ... (vezi toată discuția)
Am lăsat două zile camionul parcat într-o zonă industrială din uk și a fost furată marfa. care ar fi partea mea de vină? M365088 M365088 Am lasat camionul parcat într-o zona industriala din uk am plecat pentru 2 zile si a fost furata marfa din camion. Angajatorul nu mi-a oferit parcare cu plata ... (vezi toată discuția)