avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amplasare rezervor combustibil - societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amplasare rezervor combustibil - societate comerciala

Buna ziua!
Am urmatoarea intrebare:
- in situatia in care o societate de achizitioneaza rezervoare de motorina mobile pt a depozita combustibilul necesar aprovizionarii autovehiculelor propriicare sunt autorizatiile de mediu necesare dupa achizitionartea acestora, in cazul in care este nevoie de autorizatii si care este baza legala unde se specifica acest lucru?
- de asemenea as dori sa stiu daca exista prevederi legale cu privire la obligatia unui personal certificat si calificat pt receptia si manipularea carburantului?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 12:10, 10 Octombrie 2014
sunt o groaza de lucruri de obtinut....
1 societate transport marfuri periculase (vezi cod CAEN)
2-manager transport rutier de marfuri periculaose
3-consilier de siguranta transport marfuri periculoase
4-atestare sofer transport marfa periculoasa
5-camion cu licenta ADR
6-licenta kit ADR pentru camion
7-licenta transport materiale inflamabile
toate costa bani .
Intrebarea mea e pusa din primsa cumparatorului si nu a vanzatorului care va face livrarea cu respectarea certintelor legale. Ma intereseaza pe mine, ca si cumparator, daca e nevoie sa am o persoana cu un curs de calificare sau certificare pentru a putea receptiona combustibilul la livrare.
3-consilier de siguranta transport marfuri periculoase
consilier de siguranta trebuie , aceasta fiind o alta persoana in afara de pompier , si de alta persoana de la situatii de urgenta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acciza combustibil Dita88 Dita88 Ce tip de societate poate sa cumpere/vanda motorina..stiu ca e cu accize? sau ce tip de autorizatie/cod CAEN este? (vezi toată discuția)
Autorizatie de mediu - rezervoare mobile daniela2726 daniela2726 Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: - in situatia in care o societate de transport achizitioneaza rezervoare de motorina mobile pt a depozita combustibilul ... (vezi toată discuția)
Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)