avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Mă puteți ajuta și pe mine cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Mă puteți ajuta și pe mine cu o informație? Daca ...

Buna ziua. Mă puteți ajuta și pe mine cu o informație? Daca sunt polițist local, pot presta activitati Uber/Bolt in cadrul unei flote ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:05, 6 Mai 2024
Polițistului local îi este interzis:
....
e) să efectueze, direct sau prin persoane interpuse, activități de comerț ori să participe la administrarea sau conducerea unor operatori economici, cu excepția calității de acționar;
....
g) să dețină orice altă funcție publică sau privată pentru care este salarizat, cu excepția funcțiilor didactice din cadrul instituțiilor de învățământ, a activităților de cercetare științifică și creație literar-artistică;
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politistii si militarii pot face parte dintr-o if? raul83 raul83 Am inteles ca politistii si militarii pot face parte dintr-o if cu conditia sa nu detina functia de administratori. Este adevarat? (vezi toată discuția)
Doua locuri de munca cayola cayola Buna ziua As dori sa stiu daca un angajat in politie poate lucra pe langa acest job,si in sistemul medical privat ( asistent medical )?. (vezi toată discuția)
Un politist poate sa se angajeze instructor auto? police police POATE SA LUCREZE UN POLITIST RUTIER CA INSTRUCTOR AUTO CU JUMATATE DE NORMA (vezi toată discuția)