avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citație intimat confirmare renuntare urmărire ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citație intimat confirmare renuntare urmărire penala ( persoana vătămată)Bună ziua! Soțul meu a primit o citație în calitate de intimat ...

Bună ziua! Soțul meuba primit o citație în calitate de intimat în dosarul cu obiectul confirmare renuntare urmarire penala ( art.318 alin 12 NCPP). Anterior,soțul a primit o ordonanță de renuntare urmarire penala în dosar fiind persoana vătămată după ce ni s- au sustras din mașină un casetofon și actele în 2020. Cu ocazia audierii în 2020 soțul a arata ca nu mai dorește continuarea cercetărilor și nu are pretenții civile. Este obligatoriu să se prezinte la proces? Va mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 19:44, 7 Mai 2024
Buna ziua, nu este obligatorie prezenta sotului daca este persoana vatamata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

citatie intimat confirmare renuntare urmarire penala Rodyyy Rodyyy Bună ziua! Soțul meu a primit o citație în calitate de intimat confirmare NCPP . Art 318,qlin 12. Anterior a primit o decizie de ordonanță de renuntate ... (vezi toată discuția)
Calitatea de intimat : ce inseamna? dgrsj dgrsj Locuiesc in Bucuresti - sector 5 Pe 15.09.2016 mi s-a furat numarul de inmatriculare la masina. Am chemat politia:poze,proces verbal,declaratie la politie si ... (vezi toată discuția)
Suntem chemați în calitate de intimați în dosarul cu obiectivul ,,confirmare renunțare urmărire penală''. este obligatoriu să mă prezint? Tomasilviuflorin Tomasilviuflorin Persoana vatamata a primit ORDONANTA de renuntare la urmarire penala si clasare . Neam impacat i-am restituit sums , avem si o hartie facuta la tribunal la ... (vezi toată discuția)