avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața. Am lucrat în perioada 1979-1981 cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața. Am lucrat în perioada 1979-1981 cu contract ...

Bună dimineața. Am lucrat în perioada 1979-1981 cu contract în Algeria la rompetrol -sonatrach ,ca detașat de la IM Plopeni, Prahova. Conditii: salariul în țară-diurnă în Algeria. Banii se virau în ontul comturist in țară și diferența in .valuta locala" dinari" Unde pot găsi arhiva ministerului minelor,petrolului si geologiei pentru a solicita o adeverință pentru dosarul de pensie. Vă rog un nr contact.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 6 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa va interesati la actualul Minister al economiei.
Nu are nicio legatura Arhiva acelui minister cu ce spuneti dvs ... ati mentionat ca ati fost detasat de la I.M. Plopeni la Rompetrol .. trebuie sa va adresati Rompetrol pentru o adeverinta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire nerecuperata alexis45 alexis45 Povestea incepe in 1916 cand decedeaza strabunicul meu si lasa mostenire un teren de 2400mp in orasul Baicoi Prahova la 6 descendenti.Eu ii mostenesc pe 2 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu iesirea din indiviziune mariana t mariana t Buna ziua, Am nevoie de un sfat in legatura cu un partaj succesoral. In urma acestui proces de iesire din indiviziune, decshis de un var, in care s-a ... (vezi toată discuția)
Hotarire divort pt. eliberare c.i persoana de sex m eugen82 eugen82 a auzit cineva ca mai nou unei persoane de sex masculin sa i se ceara hotarirea de divort pentru eliberarea cartii de identitate? caci starea civila ar fi ... (vezi toată discuția)