avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, as avea și eu o întrebare. Formarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, as avea și eu o întrebare. Formarea profesională ...

Buna ziua, as avea și eu o întrebare. Formarea profesională instituită de angajator ( "schimb de experiență") se face pe buzunarul angajatului, daca aceasta implică deplasarea într-o altă localitate?( și aici mă refer la cazare, mâncare,transport!)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:48, 6 Mai 2024
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Cititi art.197
si aici: www.avocatnet.ro/articol_512...
In cazul in care participarea la cursurile sau stagiile de formare profesionala este initiata de angajator, toate cheltuielile ocazionate de aceasta participare sunt suportate de catre acesta.

Pe perioada participarii la cursurile sau stagiile de formare profesionala, salariatul va beneficia, pe toata durata formarii profesionale, de toate drepturile salariale detinute.

Pe durata participarii la cursurile sau stagiile de formare profesionala, salariatul beneficiaza de vechime la acel loc de munca, aceasta perioada fiind considerata stagiu de cotizare in sistemul asigurarilor sociale de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formare profesionala iulia53 iulia53 Buna dimineata Am un angajat care dupa o saptamina a fost trimis la curs in strainatate timp de 25de zile., pe aceasta perioada angajatul cum este ... (vezi toată discuția)
Plata cursuri de catre angajator crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Am si eu o problema sper sa ma puteti ajuta, situatia este urmatoarea: - ce se intampla in cazul in care un spital isi trimite personalul ... (vezi toată discuția)
Cursuri - formare profesionala larisalaly larisalaly Buna ziua, Urmeaza sa trimit 10 salariati sa urmeze niste cursuri de formare profesionala, din initiativa angajatorului - cheltuieli suportate de ... (vezi toată discuția)