avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nightclub in extravilan sau intravilan?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nightclub in extravilan sau intravilan?

Bună ziua! În vederea deschiderii unui club de noapte/ discotecă (posibil atașat și un fast-food), se poate folosi un teren extravilan, sau o astfel de activitate este permisă doar în teren intravilan? Am încercat să caut informația în autonomie, dar nu am reușit și poate există vreun specialist cu experiență în deschidere de activitate de nightclub.

Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:11, 6 Mai 2024
Fara sa ma pricep la night cluburi, pot sa afirm cu suficienta convingere ca in extravilan se pot desfasura doar activitati specifice: agricole, zootehnice, forestiere, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Director girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Potrivit CAEN exista postul de \"director\" si ce pozitie are in cod? (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Se poate transforma un teren intravilan agricol in intravilan constructii? mlgeorgescu8 mlgeorgescu8 Vreau sa cumpar un teren sa imi contruiesc o casuta ( aprox 150mp), numai parter, dar terenul este mentionat in extrasul de carte funciare ca fiind intravilan ... (vezi toată discuția)