avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bună ziua,Am dat de la un srl din România la alt ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bună ziua,Am dat de la un srl din România la alt srl,o cantitate ...

Bună ziua,Am dat de la un srl din România la alt srl,o cantitate de marfa în valoare de 20000 lei plus TVA,în baza unui aviz de însoțire a mărfii.Administratorul srl a promis căci în 2 săptămâni plateste marfa.A trecut 2 luni și jumate și nu a plătit nici un leu sau sa-mi dea marfa înapoi.Oare ce as putea sa fac sa-mi recuperez marfa sau banii.
Cel mai recent răspuns: andavb , utilizator 13:56, 6 Mai 2024
mai intai facturati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu ce sa fac vyo-stefi vyo-stefi Am cumparat 150 de mc de lemne am primit o factura de 75 de mc pe firma sotului si o factura de 75 de mc pe firma mea. Eu si sotul la randul nostru am facut ... (vezi toată discuția)
Inregistrare tva universitaria universitaria Buna seara, Am o intreprindere individuala neplatitoare de tva - comert cu amanuntul al cartilor. Sistemul de lucru e in regim de consignatie, cartile vin ... (vezi toată discuția)
Factura neconforma cu intelegerea dintre parti valexandra valexandra Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am cumparat de la un client lemne de foc, ne-am intele la pret 110 ron cu TVA inclusiv. Ne-am dus am cantarit marfa, am ... (vezi toată discuția)