avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Firmă cu activitate suspendată, Vodafone refuză ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Firmă cu activitate suspendată, Vodafone refuză rezilierea ...

Firmă cu activitate suspendată, Vodafone refuză rezilierea contractului. În urma discuțiilor telefonice cu un operator, a fost refuzată cererea de reziliere a contractului. Probabil sunt setați pe "nu se poate"... Ne-au propus să mutăm echipamentele într-o altă locație. Doar că nu avem unde și de ce. Activitatea este suspendată. Am trimis și un email cu cererea și documentele de la Camera de Comerț. Dacă răspunsul va fi negativ, care ar fi următorii pași? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 19:16, 16 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de contract, ce obligatii sunt, termenele din el etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie operator telefonie mobila nadel72 nadel72 De la inceputul lunii iulie am tot facut cereri de reziliere a contractului. Cand vom fi luati in seama? Facturi tot continua sa fie emise, pana cand? Oricum ... (vezi toată discuția)
Vodafone - recuperare datorii tf tynatwine tynatwine Buna seara, Am avut un abonament la vodafone in noiembrie 2012 , iar in februarie a fost reziliat. Acum m-am trezit cu o notificare de la Departamentul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone nooXcape nooXcape Buna ziua, va contactez pentru un sfat / eventuala reprezentare într-o problema legata de rezilierea unui contract cu operatorul de telefonie mobilă ... (vezi toată discuția)