avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE

buna ziua.bunicul doreste sa lase nepotilor averea lui compusa din doua case. problema e ca bunicul cu tata nu sau inteles niciodata tata e pe interes ce act trebuie facut ca sa nu se poata ataca?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 17:33, 5 Martie 2018
Nu avem date suficiente sa putem recomanda un document. Ca principiu ar trebui analizata valoarea bunurilor mostenirii ce va sa vina si facut un testament tinand seama de rezerva fiului, socrul dv.
Inainte de asta, trebuie sa va asigurati ca bunicul este ok ca discernamant, ceea ce presupune un examen de specialitate.
Actele nu se fac in instanta, ci la notar. Sanse de castig nu va poate calcula nimeni, intai ca e ilegal pentru unii profesionisti, apoi pentru ca avem cateva bucati micute de date si cam atat...
Va recomand sa mergeti la un avocat sa discutati despre bunuri, sa puneti toata povestea jos, daca il ingrijiti, daca nu, daca ii poate lasa ceva si fiului sau, daca nu etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare cristina cioploiu cristina cioploiu Buna ziua, Am incheiat un contract de vanzare-cumparare casa cu bunica mea(casa bunicii), acest act poate fi contestat in istanta de catre fiicele sau ... (vezi toată discuția)
Donatie vanzare cumparare nepot- bunic Anaxor86 Anaxor86 Buna ziua, Bunica mea vrea sa imi doneze 50% din partea ei dintr-un apartament cu 2 camere (celelalte procente fiind pe numele parintilor mei, 25% mama, 25% ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacat un contract de vanzare-cumparare de un copil din prima casatorie? elenabul elenabul Buna seara, Am o mare dilema... daca fac un contract de vanzare cumparare intre sotul meu si fiul nostru cu interdictie de instrainare in favoare noastra ar ... (vezi toată discuția)