avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate monalisaalina

Activitate monalisaalina

Buna ziua
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie:vreau sa racordez un imobil la curent electric,am inceput demersurile in octombrie 2020 ,anul acesta am semnat contractul,cand am aflat ca mai nou aceste racordari se fac gratuit....
Insa,mi- au spus ce i de la electrica ca,mai intai trebuie sa platesc ca ulterior se vor inapoi banii,numai ca...dupa ce am platit,surpriza !!! Nu se mai pot restitui banutii.
Se poate face ceva sa mi recuperez suma....deloc mica...
Multumesc!
Răspuns la discuția reguli pensiuni in pandemie
Multumesc!

Buna ziua
Din pacate,nimeni nu ma poate indruma exact,in momentul redeschiderii activitatii unei pensiuni,care sunt regulile pe care trebuie sa le indeplinim ,se modifica regulamentul intern,fisa postului....
unde pot gasi informatii pentru a fi in siguranta dar si in legalitate.
multumesc.
Multumesc!
Buna seara
Va rog sa ma lamuriti in situatia de fata daca suntem obligati sau nu sa accept contractul.
Cu aceasta situatie din tara si anume coronavirusul,cei de la dsp ne obliga (noi avand o pensiune) sa semnam un contract cu ei sa aduca in carantina persoane care au nevoie...la partierul pensiunii este sediul unei scoli de soferi,va da ti seama ca nimeni nu ar mai veni si nici macar angajatii stiind ca in pensiune sunt persoane posibil bolnave...suntem obligati sa acceptam contractul sau exist temei legal sa refuzam?
Multumesc
Multumesc!
Va rog,care sunt conditiile accesarii unui credit imobiliar in Spania...de ex pentru o persoana care locuieste in Romania.
Credit atat persoana fizica cat si juridica,multumesc!
Va rog o lamurire ,in urmatoatea situatie: un teren cu hala scos la licitatie de multi ani,a carui pret a scazut la 75%,dupa licitatii...in contractul cu executorul este specificat ca se poate scadea pretul la 30%,intrebarea mea este :cand si cine stabileste ca se poate vinde cu acest procent? Executorul sau proprietarul?
Intreb asta pentru ca executorul ne a zis ca se poate vinde astfel,foar daca va fi si el" platit" ,as vrea sa stiu cumnpot cumpara legal la acest pret ,fara alte interventii...
Multumesc
Răspuns la discuția Judecatorie competenta
Multumesc mult!
BUNA ZIUA
V arog sa mi spune ti care judecatorie este competenta pentru a depune o cerere de valoare redusa ,daca adresa este:sat Marginenii de jos,comuna Filipestii de targ,jud.Prahova.
MULTUMESC