Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 4516 soluții astăzi
Forum Ultimele răspunsuri

Ultimele răspunsuri

la ce distanta urmeaza sa va mutati ? ati zis asta la proces, ca urmeaza sa va mutati ?
ce program are tatal mai exact ?
ce ati propus dvs legat de programul de vizita ?
adica el a cerut ceva si dvs ce ati zis, ati propus ceva ?
Formulati o actiune la instanta de tutela prin care solicitati exercitarea exclusiva de catre dvs a autoritatii parintesti cu privire la minora, stabilirea locuintei minorei la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere in favoarea minorei. Totodata, puteti solicita aceleasi aspecte si pe calea unei ordonante presedintiale ( care se va judeca repede), hotararea pronuntata urmand a-si produce efectele pana la solutionarea fondului.
Răspuns la discuția Este sau nu abandon de familie?
ce scrie mai exact in hotarare ? dvs ce ati cerut exact ?
Ma poate lamuri și pe mine cineva de ce nu mi se da asiguarerea vinovatului să-mi repar mașina? Se zice ca dosarul e la parchet vinovatul are permisul luat dar mie de ce nu mi se da asigurarea nu înțeleg?

Liliana Mladinoiu a scris:

Bună seara în data de 20 decembrie mergeam cu soțul într-un oraș din apropiere când dintr-o stație pe drum județean o mașină a întors pe linia continua, nea esit în cale nam avut timp de evitare am dat în ei mama șoferului a fost transportata la spital conștientă pe picioare politia a sosit ia luat permisul băiatului cu mașina care nu sa asigurat și nea esit în fata au făcut măsurători și politia nea zis sa așteptăm ca o sa fim sunați pt declarații. Deja ai trecut 2 săptămâni și nimic, politia zice ca dosarul e la parchet ce este de făcut încontinuu mașina noastră e avariata asigurarea nu nea dat-o eu am 45 de zile de la iml va rog un răspuns ce trebuie sa facem nimeni nu ne zice nimic concret.

acum cat timp a plecat?