avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Ultimele răspunsuri

Ultimele răspunsuri

Răspuns la discuția agent securitate
Buna ziua, as dori sa stiu daca încă este în vigoare prevederea prin care foștii polițiști, cadre militare și cei care au lucrat cel puțin 1 an ca soldat, gradat voluntar, sunt exceptati de la obținerea atestatului de agent de pază? Va mulțumesc.
"Dovada" lui este certificatul de nastere. In ceea ce priveste mama, nu prea sunt dubii iar teste de "maternitate" nu se fac daca nu exista motive intemeiate cu privire la identitatea persoanelor. In ceea ce priveste succesiunea mamei, fiul mamei, ca provine din casatorie sau nu, are aceleasi drepturi cu dvs. care tot fiul mamei sunteti. Pare camai degraba va temeti dvs. de ceva, decat ca el isi cere drepturile. Ati discutat? Ca din ce relatati, pare ca va faceti niste scenarii doar.
Răspuns la discuția Parat ,proces civil
Am primit o citație, fiind reclamant contra tatălui meu, decedat în 2018... Deși nu am reclamat pe nimeni Dacă nu ma prezint la Judecătorie, se întâmplă ceva, iau amenda? Va mulțumesc

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Neprezentarea avocatului paratei nu este motiv de suspendare!
Probabil nu s-a prezentat nici reclamantul si nu s-a cerut judecata in lipsa, doar in aceasta ipoteza ar fi putut dispune instanța această soluție.
Oricum, suspendarea nu vă afectează de vreme ce sunteți pârâtă.


Bună ziua,

Luați legătura cu cei de la KRUK și explicați-le situația. De vreme ce aveți dovezile plăților efectuate, le puteți trimite scanate pe e-mail sau în copie prin poștă/curier. În cazul în care comunicarea cu KRUK este anevoioasă, mergeți la Orange și solicitați explicații în legătură cu înștiințarea primită de la KRUK.
E posibil ca cei de la Orange să nu îi fi notificat că ați achitat deja sumele pt. care a fost cedată creanța către KRUK.

O zi bună!