Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi

Anul acesta, avocatnet.ro împlinește 20 de ani și, pentru că ne citești, îți oferim un voucher aniversar pe care îl poți utiliza la serviciile noastre. Descarcă voucherul

Forum Ultimele răspunsuri

Ultimele răspunsuri

Eu am fost data afara la propunerea unei comisii de disciplina care isi desfasura activitatea in baza art 79, alin 5 din Legea 188/199.La data cand eu am fost dat afara 01.02,2019 nu era abrogat acest articol.Comisia si a desfasurat activitatea in perioada luniilor 11 si 12 din anul 2018.Procesul meu este incă pe rol .Deci sa inteleg ca decizia imi va incheia procesul?
Deja s au făcut 3 saptamani și tot nimic, aveți idee cât au dreptul sa îmi tina contul blocat pt investigații??
Nu.
Nu a intrat in vigoare aceasta prevedre legala.
A fost prorogata pentru 01/09/2023.
Păi este introdusă deja o contestație la executare unde am cerut special suspendarea provizorie, a fost dispusă suspendarea provizorie a executării din data de 30.07.2020, iar actualmente acel dosar este suspendat.
De la data pronuntarii suspendării si pana astazi deci de 10 luni, executorul nu vrea sa înainteze documentele către banca si angajator pentru a nu mai imi indisponibiliza sau retine sume de bani
Conform Deciziei ICCJ nr. 11/2018 RIL....de la data suspendării bancă nu mai are dreptul să îmi indisponibilizeze sau sa imi rețină sume de bani ulterior datei emiterii suspendării executării...nu asa spune legea?
Deși am dus personal la banca hotărârea instanței de suspendare si am făcut cerere conform hotărârii de suspendare, bancă nu vrea sa mi-o ia în considerare și îmi spune că trebuie să i-o comunice executorul si ca ceea ce eu depun nu imi ia în considerare si ca atât timp cât executorul nu îi va comunica asta ei vor continua să îmi rețină bani...
Si executorul desi hotărâre a este data de 10 luni nu o transmite nici la banca nici la angajator.
Deci....?....Eu ce fac?...Am o hotărâre de suspendare data de 10 luni si nimeni nu vrea sa o puna in aplicare.
Să fac din nou contestație la executare daca este deja una pe rolul instanței?....fac contestație la executare la contestație la executare?
Ce sa mai contest daca instanța a dispus deja suspendarea executării silite de acum 10 luni?
Daca plangerea pentru abandon de familie nu se solutioneaza de atata timp, formulati o plangere la procuror pentru tergiversarea solutionarii cauzei de catre politist, la care va trebui sa primiti un raspuns in 20 zile de la inregistrare. Daca nu sunteti multumita de raspuns sau nu vi s-a raspuns, iar situatia tot nu se rezolva, depuneti in termen de alte 20 zile de la data comunicarii raspunsului sau de la data cand acesta ar fi trebuit comunicat, plangere la judecatorie impotriva tergiversarii sau al raspunsului care va nemultumeste. Mare atentie la termene !!