Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Ultimele răspunsuri

Ultimele răspunsuri

Luati legatura cu un avocat care sa studieze dosarul dvs. Exista caile extraordinare de atac care se exercita pentru motiv strict si limitativ prevazute de lege.
V-am dat link cu legea 263/2010, unde o gasiti tot timpul actualizata la zi.
Se mai aplică acest articol privind suspendarea perioadei de preaviz? Luna trecută m-am întâlnit cu un coleg(tot cadru militar) care era în ultima sa zi de munca după ce își dăduse demisia.

Cornel Vasile a scris:

Isi pot inainta demisia ... insa, prin derogare de la prevederile art. 81 alin. (4) din Legea nr. 53/2003, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în cazul personalului încadrat în unități sanitare, de asistență socială, de asistență medico-socială și în instituțiile din domeniul apărării, ordinii publice și securității naționale, termenele de preaviz nu încep să curgă, iar, dacă au început să curgă, se suspendă pe întreaga durată a stării de alertă.

Veți moșteni apartamentul după moartea lor (mai exact, o parte după moartea primului dintre ei și restul după moartea celui de-al doilea părinte adoptiv).
Mulțumesc pentru răspuns. Deci până la urmă copiii din acea școală nu vor avea niciodată dreptul la un profesor calificat pentru acele ore de desen? Vorbesc și în calitate de părinte, unde este interesul pentru copil și educația acestuia? Doamna respectiva este tânără, deci pana la pensionarea dânsei acei copii nu vor știi ce înseamnă ora de desen? Nu o poate obliga nimeni sa își facă măcar o specializare pe orele de arte?

Cornel Vasile a scris:

În unitățile de învățământ din mediul rural, completarea normei didactice de predare se poate realiza pe durata unui an școlar ori pe durată nedeterminată, numai pentru cadrele didactice titulare, conform specializării/specializărilor de pe diplomă/diplome, cu acordul acestora.