avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Ultimele răspunsuri

Ultimele răspunsuri

Au fost făcute sesizări la acele compartimente pentru "evenimente" destul de semnificative și răspunsurile au fost niște articole de lege cu îndrumarea că proprietarul are dreptul să se adreseze justiției. Nu au fost aplicate nici un fel de sancțiuni, nici măcar avertismente.

robert1958 a scris:

Faceți o sesizare la compartimentele prevăzute la alin. (1) al art. 10 din legea nr. 196/2018.

[ link extern ]

gabriela constantinescu a scris:

Administratorul blocului a încasat salarii fara sa aibă atestat de administrare condominii. Cît timp am la dispoziție să îi fac o reclamație, după care nu mai am dreptul ? Care este perioada permisă pentru a face o reclamație la organele competente? Care sunt aceste instituții ? Mulțumesc.



Buna ziua , eu am procedat in situatie asemanatoare astfel .Am trimis scrisoare recomandata cu confirmare de raspuns si valoare declarata cu nota de inventar la adresa din cartea de identitate . Cum nu a ridicat actele le-am trimis prin aceasta metoda a doua oara .A fost suficient sa pot incheia colaborarea . Era o expresie urbana .Datoria noastra este sa trimitem actele si a persoanei sa nu le primeasca .
Situația este mult mai complexă decât am putut scrie aici, adică nici 10% din probleme. Repet, inutil a face comentarii, in loc sa primească omul niste răspunsuri la o întrebare, care îi sint necesare; răspunsuri la obiect, fara interpretari. Mulțumesc

w_v_w_v a scris:

Daca este asa de ce nu ati candidat la functia de presedinte?
Era de ajuns sa va oferiti si rezolvati problema.
Il dadeati afara inediat duoa sedinta pe administrator.

Răspuns la discuția calcul fond rulment si investitii
Poate prin fond investitii or fi vrut sa spuna fond de reparatii care se face doar pe cota indiviza lucru logic.
Nu am auzit ca in afara de cumpararea unor apartamente libere in cadrul propriei asociatii sa faca cineva vreo "investitie".
Daca este asa de ce nu ati candidat la functia de presedinte?
Era de ajuns sa va oferiti si rezolvati problema.
Il dadeati afara inediat duoa sedinta pe administrator.