avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate gi-jane2

Activitate gi-jane2

faceti contestatie la executare daca sunttei la zi si aveti totusi conturile blocate.
Cine va primi contractul in original poate vinde/ transfera pe alt nume/ face falsificari cu apartamentul?

nu poate face nimic cu el.
daca aveti prietena in iasi, imputerniciti-o.
sa mearaga intai cu actul la notar si sa ii scrie ce trebuie sa scrie pe imputernicire, apoi dvs o faceti la consulat. .
e executorie in ce priveste chiria, nu si evacuarea

dodoambra a scris:

DinuX a scris:

Prin instanta ar fi durat cel putin cateva luni, i

Pai autorul a spus ca avea contract inregistrat la ANAF. El nu este executoriu? Adica n-ar mai trebui sentinta judecatoreasca ci direct executor judecatoresc?

Acesta mi-a distrus mobilierul, masina de spalat, a plecat cu tacamurile si vesela din casa.

faceti plnagere penala pt distrugere si furt.
Apropo pt 3800 de lei nu îți ia nimeni casa ,îți trebuie ordin judecătoresc.

din pacate, nu ati inteles.
Oricum, succes in viata !
si grija sa nu iti musti limba ca mori otravita!
Răspuns la discuția Anulare act notarial
Nu vad unde e vina notarului, ce ziceti ca trebuia sa verifice?
Ce înseamnă preț derizoriu?
Ambele părți sunt în viata? Vânzător și cumparator?
Daca nu vreti sa dati detalii aici, macar sfatuiti-va cu un avocat, ca trebuie sa aveți temei pt anulare, motiv întemeiat legal, precizați și de ce vreti sa chemati în judecata și cabinetul...ca sa nu cheltuiți niște bani aiurea și apoi cheltuieli de judecata.
Credeti ca de nebun am intrebat ?

nu stiu, nu ati zis de ce., deci e firesc sa intreb, ca dupa raspuns, vine si concluzia ca puteti sau nu, ori nu ati dat niciun fel de detaliu.
si am vazut alte spete in care s-a chemat in judecata notarul nu posesorii bunului.

era interesant de vazut si hotararea, ca de chemat in judecata am vazut chemati si executori, dara fara sa aiba calitate procesuala pasiva, deci degeaba au chemat.
incheiati un contract de comodat si atat, nu ii dati drept de uzufruct pt ca nu va puteti razgandi, poate aduce pe cine vrea in casa, poate inchiria, poate cesiona... deci nu.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci lezarea demnitatii cod penal?

nu exista asa ceva in codul penal, a fost, nu mai e.
nu a fost o perchezitie , a verificat prin comparatie bonul cu produsele. Nu mai cautati probleme unde nu sunt.
daca o ducea in separeu, ziceati ca ii pierde vremea sau o sechestreaza.
Nu, nu e o problema, i- a verificat punga, nu au dezbracat-o în public.