Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate adriandimitriu

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
N-au obținut. S-au înstăpânit. S-a întâmplat și la mine in bloc, ne-am judecat și au demontat. A durat cam 18 luni
Încercați să vă împrieteniți
Testament olograf: testatorul scrie testamentul cu mâna lui, îl datează și îl semnează cu mâna lui. Nu la imprimantă, nu la mașina de scris.
Testament notarial: testatorul compune testamentul și se duce cu el la notariat. Notarul discută cu el clauzele ca să fie clare și legale, după care îl rescrie după caz, testatorul îl semnează și notarul îl autentifică și înregistrează
Vârsta nu are importanță: testatorul trebuie să fie coerent
1 depinde de dvs
2 daca s-au demontat doar ușa și fereastra nu e nevoie de documente suplimentare (nu s-au modificat pereți iar aspectul exterior pare a fi același
3 dacă veți vinde mâine nu, dar nu știm cum se va schimba legislația în viitor.
In plus, există posibilitatea ca să dați peste un client pretențios, care să aibă cerințe peste cele legale
Răspuns la discuția Adeverintă neclară
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Consultați un avocat. Dacă vă dezinteresați de proprietate după un număr de ani, un terț se poate înstăpâni și cere recunoaștere. Asta pe limba tuturor
O întrebare de neofit: deciziile ICCJ au caracter retroactiv? Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unul din principiile de bază ale dreptului civil este buna credință. Dacă faceți abstracție de acesta, vi se deschid o multitudine de oportunități, dar și de riscuri
marianliviuh a scris:
Este un pic la limita părerea mea iar legislația nu este actualizată pentru astfel de spețe. ....

Imobilul dvs este inconjurat 100% de alte imobile? Verificati daca nu cumva e vorba de o servitute de acces. Cititi contractul cu atentie, intrebati vanzatorul.
Tot. Masuratorile nu le face un topograf/ firma autorizat/a? El/ ei ar trebui sa stie mai bine
stilpul e de uz public, prin urmare prioritar. daca nu foloseste la nimic (am mai vazut stalpi deconectati si uitati) solicitati distribuitorului daramarea.
cat despre impozit, valoarea maxima anuala este de 1,6 lei/ mp (Bucuresti Sector 1) [ link extern ]