avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Activitate adriandimitriu

Activitate adriandimitriu

clinica detine sigur o autorizatie DSP. insa inainte de orice trebuie sa verificati anexele acesteia, fiindca spatiul inchiriat de dvs poate sa faca sau nu din spatiile acoperite de autorizatie (de ex., spatiile de depozitare materiale diverse, zona administrativa/ birouri, ariile tehnice, etc., sunt arii care nu intra in acoperirea autorizatiei DSP)
Odihneasca-se in pace! Ce vreti sa spuneti prin ce e de facut? Spitalul va elibereaza certificatul medical de constatare a decesului. Puteti sa solicitati autopsia expres sau sa renuntati la aceasta. Mergeti la Primarie sa obtineti Certificatul de Deces, apoi luati legatura cu morga spitalului si cu o firma de pompe funebre.
Dvs nu aveți contractul semnat și andosat de primarii. Ați plătit mașina, pe ochi frumoși? Cereți banii înapoi, pentru inceput. Posibil ca actualul proprietar să aibă motive serioase să nu-și scoată fiscalul, cum ar fi niște somații de plată
Ar fi trebuit să înregistrați accidentul la poliție în primele 24 ore. Puteți și acum, dar veți fi penalizat
Răspuns la discuția PFA COD CAEN 4791
Corect, vinde. Dar asta nu schimbă cu nimic sensul întrebării.
ati construit-o demult? e posibil ca planurile sa se mai fi schimbat. desi daca ati facut receptia pe vremea cand erati in intravilan, ea a fost inregistrata ca atare
Răspuns la discuția Cadastru și intabulare
nu puteti fara ei, sau mai precis fara actele lor de identitate
trebuie sa o scoateti din circulatie, adica sa predati placutele si talonul: [ link extern ]
Normele farmaceutice și de dispozitive medicale sint reglementate prin Hotărâri ale Consiliului Științific al ANMDM. Le găsiți pe site-ul corespunzător. E o zonă de reglementare mai...eclectică
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca produsul a plecat de la comerciant, banii nu va vor fi returnati pana cand produsul nu revine in gestiune. in al doilea rand atentie la adrese! eu primesc 1-2 comenzi pe saptamana si nu am probleme, desi am 3-4 adrese declarate. sa redirectionati de la Bucuresti la Bistrita in perioada Sarbatorilor e o chestie imprudenta