Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate adriandimitriu

Este o activitate productie hrana pentru animale, iar indiferent de cantitatile pe care intentionati sa le comercializati cerintele legale sunt aceleasi

Gabriela Barbur a scris:

Mulțumesc pentru răspuns, dar nu este genul de activitate și nici scara la care mă gândesc. Nu există vreo diferențiere?

copilul este major? este singurul copil la parinti? tatal este la a n-a casatorie? sunt necesare detalii pentru un raspuns corect
Atenție, justiția lucrează cu documente și formulări explicite. Fiți prudent, lămuriți orice neclaritate.

Robert.CD a scris:

Având in vedere ca a venit poliția la mine cu asigurarea lui și iel a rămas fără permis mă gândesc ca daa

În acest caz de ce ați deschis topicul? Nu s-a achitat nici o sumă, nu s-a predat terenul, deci doar s-a semnat o hârtie? Martorii de regulă semnează pentru a confirma plata.

Ionela2484 a scris:

Nu s au luat bani ,din ce știu eu .

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"Domnul" a fost declarat vinovat? Sau și-a recunoscut vina?
7 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e necinstit? Vecinul a plătit niște bani. El și-a îndeplinit obligația contractuală.
corect. ar fi trebuit sa va inmatriculati masina la noul domiciliu, conform legii. ceea ce trebuie sa faceti si acum. nu trebuie sa platiti impozitul inca o data pe toata perioada. doar pentru perioada de azi (sa zicem) pana la sfarsitul anului
puteti sesiza si autoritatea medicamentului si a dispozitivelor medicale:
[ link extern ]
in masura in care parchetul va incepe urmarirea penala, puteti sa va constituiti parte civila in procesul penal. eu cred ca n-o va incepe, fiind (dupa parerea mea) o cauza civila.
Răspuns la discuția Succesiune
ciudat! ati primit un mail de la un notar pe 30 nov, cand in Romania e si duminica si sarbatoare legala? notarul trebuie ca va e foarte apropiat sau povestea are o ata alba
atinas a scris:
Revin cu o precizare la speta prezentata. Tocmai am primit un e-mail de la un notar care mi a confirmat ca mama a lasat testament notarial .....