Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate adriandimitriu

În acest caz de ce ați deschis topicul? Nu s-a achitat nici o sumă, nu s-a predat terenul, deci doar s-a semnat o hârtie? Martorii de regulă semnează pentru a confirma plata.

Ionela2484 a scris:

Nu s au luat bani ,din ce știu eu .

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"Domnul" a fost declarat vinovat? Sau și-a recunoscut vina?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e necinstit? Vecinul a plătit niște bani. El și-a îndeplinit obligația contractuală.
corect. ar fi trebuit sa va inmatriculati masina la noul domiciliu, conform legii. ceea ce trebuie sa faceti si acum. nu trebuie sa platiti impozitul inca o data pe toata perioada. doar pentru perioada de azi (sa zicem) pana la sfarsitul anului
puteti sesiza si autoritatea medicamentului si a dispozitivelor medicale:
[ link extern ]
in masura in care parchetul va incepe urmarirea penala, puteti sa va constituiti parte civila in procesul penal. eu cred ca n-o va incepe, fiind (dupa parerea mea) o cauza civila.
Răspuns la discuția Succesiune
ciudat! ati primit un mail de la un notar pe 30 nov, cand in Romania e si duminica si sarbatoare legala? notarul trebuie ca va e foarte apropiat sau povestea are o ata alba
atinas a scris:
Revin cu o precizare la speta prezentata. Tocmai am primit un e-mail de la un notar care mi a confirmat ca mama a lasat testament notarial .....
Subliniez că între dvs și Asociație nu e o relație client - furnizor, astfel că obligațiile asociației nu sunt automat drepturile dvs. Sunteți într-un fel de CAP, mai pe înțelesul dvs

DrakarRo a scris:

:) foarte greu cu o persoana care mai mult liber decât minte

adriandimitriu a scris:

Încercați să vă împrieteniți

Nu e nevoie. Dacă persoana are îndoieli asupra rezultatului, poate opta pentru testamentul notarial. În acest caz, și doar dacă notarului i se pare ceva ciudat în comportamentul testatorului îi va solicita un certificat medico legal
De altfel testatorul va face cum îl taie capul și chiar asta e ideea libertății
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
N-au obținut. S-au înstăpânit. S-a întâmplat și la mine in bloc, ne-am judecat și au demontat. A durat cam 18 luni