cel mai simplu e sa va angajati un avocat specializat. daca nu, trebuie mai intai sa cititi legea 85/2014, ca sa identificati in care din situatiile prevazute va aflati.
Înțelegeți greșit, cu scuze. Și nu din cauza limbajului juridic, ci a frazării. Un profesor de limba română vă poate lămuri ușor asupra împărțirii frazelor în propoziții cu ajutorul conjuncțiilor. Prin urmare, nu puteți solicita.
Legalizați hotărârea la instanță și notificați partea (autoritatea care a reprezentat statul in instanță) sa plătească. Pentru mai multă precizie, puteți solicita acest lucru unui avocat.
Specificați termenul de achitare (daca există în hotărâre, daca nu scrieți să zicem 2 săptămâni), contul, etc. Dacă plata nu se face, luați legătura cu un executor
este o activitate de productie, deci trebuie sa aveti spatii adecvate pentru productie si depozitare. trebuie sa aveti fie sediu cu activitate, fie (de preferat) punct de lucru.
spatiile sunt incluse in cartea funciara a parintilor? daca da, lucrurile sunt clare, daca nu e loc de discutii sau de evaluari mai detaliate ale schitelor imobilului. cereti o expertiza in cadrul procesului
certificatul cadastral al imobilului corespunde cu situatia de pe teren? aceasta e o verificare pe care trebuie s-o faceti dvs. (nu notarul) si apoi sa confirmati in contract ca desenul corespunde cu situatia din teren. asta fiindca ati vorbit de modificari.