avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Activitate MYRA CIMPEAN

Activitate MYRA CIMPEAN

daca se pune problema de biberon este vorba de un copil foarte mic. la aceasta varsta trebuia sa obtineti ca vizitele sa se efectueze numai in prezenta dvs fiind foarte mic.
sufletul de mama cam greu sa va lase sa-l trimiteti la drum fara pampersi, lapte, servetele, haine ca nu stiti cum va fi tratat acolo in familia paterna desi este obligatia tatalui sa suporte aceste "consumabile".
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic puteti face orice, problema este de sanse de reusita si de onestitatea avocatului la care veti apela. Daca aveti probe suficiente cu acte, martori (nu mincinosi ca se descopera si se intra intr-o belea imensa) ca dvs v-ati ocupat de bunica in loc sa se ocupe cel care trebuia - in favoarea caruia ea semnase contractul, atunci ar fi sanse.
Buna ziua! Prin mesaj privat, v-am trimis deja un link catre un clip de pe canalul meu youtube care raspunde cu o varianta de solutie in problema dvs.
Pentru restul doamnelor care se afla in aceasi situatie cu cea descrisa de dvs, le raspund ca sunt simple amenintari. Nimeni nu va poate lua copiii si chiar daca nu aveti job, casa unde sa plecati cu copiii si nici rude care sa va ajute, totul este rezolvabil. daca cereti sprijinul autoritatilor.

Av Myra Cimpean
Trebuie sa aveti cum sa dovediti cazul de malpraxis
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit legislației în vigoare, executarea de construcții fără autorizație constituie contravenție sau, după caz, infracțiune și se pedepsește conform legii. Termenul până la care organul competent poate aplica sancțiunea este de 3 ani de la data săvârșirii faptei.
Pentru clădirile construite fără autorizație de construire, certificatul de atestare/adeverința privind edificarea construcției necesare pentru intabularea în cartea funciară a clădirii se pot emite în baza unei expertize tehnice care să ateste respectarea cerințelor fundamentale aplicabile privind calitatea în construcții, inclusiv cu privire la încadrarea în reglementările de urbanism aprobate
Buna ziua! Apelati urgent la un avocat din orasul dvs, caruia sa-i detaliati problema si sa-i aratati actele. In mod cert o sa trebuiasca sa lamuriti situatia in instanta
Pot exista erori in sistem. Recomand sa sunati la instanta sa intrebati acolo despre dosar.
Exista posibilitatea sa-l consultati online de acasa daca formulati o cerere de acces la dosarul electronic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Adresati-va unui notar. Intrebati mai multi notari asupra costului onorariului care difera de regula.
In privinta actelor necesare - CI dvs, certificatele de deces al defunctilor, certificatul lor de casatorie si al dvs de nastere, actele de proprietate ale bunurilor din masa succesorala, acte de concesiune morminte daca exista, certificat fiscal.
Notarul la care veti apela, o sa va dea o lista cu acte necesare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa este in teorie, conform legii caci in practica...

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Potrivit art.396 alin 1 Cod procedura civila, În cazuri justificate, dacă instanța nu ia hotărârea de îndată, pronunțarea acesteia poate fi amânată pentru un termen care nu poate depăși 15 zile.

Răspuns la discuția parte vatamata nu inteleg
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va adresati baroului de avocati, din judetul dvs, serviciul de asistenta juridica