avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT

Activitate CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT

Lamuriri puteti afla solicitand.o eventuala a doua opinie unui av într o consultație.Trebuiesc studiate actele acțiune ,intsmpinari,sentința nu se poate la ghici.

Ce se va întâmpla,probabil.o sa va facă plângere penala plus o sesizare la ANAF pt evaziune fiscala dacă poate face dovada platii chiriei către dvs.Daca e învățat va alegeți cu o plângere penalanpt 3,4 infracțiuni iar costurile vor fi mai mari decât un onorariu de av la acest moment pt evacuarea care se poate rezolva în 3,4 luni.
Răspuns la discuția dosarul electronic
De la data comunicării..
Nu aveți nici un motiv.pt CEDO.Trimiteti mesaje peste mesaje,reveniri,adrese la alte instituții,contactați un av danez etc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În ce tara se întâmplă?Dacă sunteți în România nu este vorba despre o fapta prevazuta de legea penala.
Exista prin Ruse avocați vorbitori de română,trebuie sa căutați pe net.Aveti nevoie de av bulgar, un av român nu are cum sa va ajute..
Dacă ați investit in imobilul respectiv aveți un drept de creanță .
Este doar o legenda urbana 7,15,e0de ani etc.Indiferent de durata nu aveți drepturi
Depinde de localitate,exista moduri diferite de constatare și sancționare a eventualelor contravenții.In București teoretic nu este o problema..
Probabil e vorba despre o eroare, am clienți care au primit banii pt titlurile eliberate pana în octombrie anul curent..