avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT

Activitate CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT

Cred ca puteți sa găsiți și alte variante mai bune..Astfel de relatii/,căsătorii pot pune mari probleme pe parcurs dacă aveți copii,vreți sa divorțați, va mutați acolo etcetc.
Nu este normal ,în funcție de gravitatea situației/amenințărilor puteți formula plângere penala,solicita daune morale în civil etc.
Admiterea unei acțiuni de evacuare nu are nici o.legatura cu faptul ca persoana respectiva are sau nu domiciliul trecut în buletin..
Este adevărat,credeți ca v a șters av dosarul de pe portal sau ce anume?Dacă aveți dubii mergeți la arhiva și întrebați..
Puteți formula și o plângere penala poate o mai impulsionează ,(pt abandon de familie)..Discutați cu mai mulți executori nu știu de unde aveți informația cu taxa de 10%. dar exista mai multe variante..
Faptul ca nu au.platit va da posibilitatea sa le solicitați sumele respective pt ultimii 3 ani în instanta,dar asta nu înseamnă că își pierd drepturile dvs câștigați ceva suplimentar la un eventual partaj etc.Teoretic cunoscându-l se doar cota dvs indiviza,ideala abstracta nu aveți cum sa faceți legal un comodat doar dvs și asociatia pt ca nu.puteti închiria camera x sau sa o dați cu titlul gratuit..Mergeți la un av discutați ,exista și șansa ca instanta sa analizeze mai superficial actele etc.
Achitând suma datorata sau daca mai sunteți în termen formuland contestație la executare solicitând suspendarea executării silite etcetc.Asta dacă aveți argumente,bani de cheltuit și dacă nu e tardiv demersul..
Răspuns la discuția Partaj
Tatăl trebuie sa angajeze avocat,, sa ,i explice toate aspectele pt a pregăti o apărare temeinica.Ca probe se pot folosi extrase bancare,contracte de donație, alte acte, martori,interogatoriu etc.Teoretic variante exista..
Fiul dvs va formula acțiunea in nume propriu, ca reclamant datorita faptului ca este major.Va solicita obligarea tatălui la plata pensiei pana la finalizarea studiilor universitare dar nu mai mult de 26 de ani.
100 de lei pt fiecare motiv invocat,din motivele limitativ prevazute.Sansele în general sunt mici..