avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Activitate CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT

Activitate CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT

Puteti sa formulati o contestație dar probabil va va costa mai mult decat amenda deoarece va trebui sa apelați la un av bulgar.
Da va.puteti astepta la un pv care poate fi contestat.in termen de 15 zile de la. comunicare.Nu exista obligatia de a fi sanctionat cu avertisment se poate aplica direct sancțiunea amenzii.
Răspuns la discuția Rata cu pre-execuatare
Nu va executa nimeni venind la domiciliu in cel mai rau caz va .pun poprire pe salariu.Incercati ss discutati amiabil.cu cineva de la firma respectiva..
Exista o practica a notarilor de.a solicita certificat medico legal dar nu este obligatoriu..
Indicat ar fi sa rezolvati amiabil din punctul meu de vedere nici dvs nu puteti solicita cele 2 transe atat timp cât a redactat actiunea,a depus o dar nici nu aveți oblgatia sa platiti restul sumei tinand cont de situatia menționată.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In proces mai mult ca sigur s a realizat o expertiza .iar judecatorul a tinut cont de expertiza respectiva.Anexat raportului trebuie sa existe un plan din care sa rezulte cum sa puneti in executare hotararea pt a nu ajunge ca partea adversa sa va execute silit.

[
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In proces mai mult ca sigur s a realizat o expertizab.ar judecatorul a tinut cont de expertiza respectiva.Anexat raportului trebuie sa existe un plan din care sa rezulte cum ss puneti in executare hotararea pt a nu ajunge ca partea adversa sa va execute silit.

[
Teoretic situatia se poate schimba in apel.mergeti cu actele la un avocat pt o a doua opinie
Sa discute cu un av pt .vedea daca cumva infractiunea nu este prescrisa.
Nu mai aveti practic nici o cale de atac spete precum a dvs se judeca.in fond si apel.Intr.-o cale extraordinara de atac sansele sunt infime...