Pai autorul a spus ca avea contract inregistrat la ANAF. El nu este executoriu? Adica n-ar mai trebui sentinta judecatoreasca ci direct executor judecatoresc?
Nu-i executoriu decat pe datorii, nu si la evacuare.
DinuX
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu zic ca a procedat bine daca a reusit sa evacueze. Chiar si cu costul unei amenzi. Prin instanta ar fi durat cel putin cateva luni, iar pagubele produse + lipsa de venituri din chirie ar fi fost mai mari.
Daca aveti distrugeri si furt nu va impiedica nimic sa faceti plangere penala.
Din pacate sunt destui chiriasi tepari. In alte tari s-a ajuns sa se ceara garantie foarte mare, adeverinta de la locul de munca si certificat de buna purtare de la proprietarul anterior.
DinuX
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Vedeti ce aveti in Contractul Colectiv de Munca, s-ar putea sa fie ceva pe-acolo care va ajuta (de genul ca aveti dreptul la 10 zile concediu platit pentru formare profesionala).
Ca regula generala, cine are interesul plateste. La cerere, angajatorul este obligat sa va dea concediu, dar cel mai probabil va fi fara plata (contractul de munca se suspenda).
DinuX
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Cum vad eu:
Neavand RCA, nu se poate face amiabila.
Fara amiabila nu se pot repara masinile, trebuie PV de la politie.
In baza PV, victima isi va repara masina pe banii asiguratorului dumneavostra. Masina personala, daca aveti CASCO, plateste asiguratorul, daca nu, cheltuieli.
Victima va fi amendata, va ramane fara permis si talon, vizita la RAR s.a.m.d...
Dumneavoastra veti fi sanctionata in conformitate cu prevederile codului rutier pentru ce ati facut de s-a ajuns la tamponare (scria cineva mai sus ca n-ati dat prioritate, dar eu n-am gasit altundeva asta).
Poate ne spuneti si noua cum s-a finalizat vizita la politie.
DinuX
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu semnati demisie sau incetare cu acordul partilor. Orice sanctiune disciplinara trebuie sa corespunda gravitatii abaterii. Dumneavoastra singura puteti sa va evaluati daca sunteti chiar de dat afara...
Banii ii primiti doar daca intentionati sa reparati. Daca nu se poate repara sau reparatia costa mai mult decat valoarea masinii, atunci primiti pretul la care evalueaza ei conform cataloagelor (care sunt editate in vest, la preturile din vest, adica mai mici decat preturile de aici la SH). In cazul in care se ajunge la despagubire, s-ar putea sa vrea epava... Ati deschis dosar de dauna? Ati depus toate documentele? Cred ca nu, ca altfel n-ati fi intrebat pe aici.
Daca nu vreti sa o reparati, asigurarea nu va da nimic. Platile se fac in baza unui deviz si a unei facturi. Sau o declara dauna totala economic (cand valoarea reparatiilor depaseste valoarea masinii) si atunci va dau cat au ei in catalog, mult sub pretul pietei.