avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate DinuX

Activitate DinuX

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inainte de plangerea la ANPC si ANRE trebuie sa-i somati oficial (scris, nu telefonic) si sa asteptati raspunsul lor. Cel mai rapid pentru rebransare este sa achitati tot, dupa care sa cereti banii inapoi.
Sau vanzatorul sa incerce sa creasca pretul daca daca va fi o evaluare buna.
Răspuns la discuția Fum de țigară vecini
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu personal nu cred ca vine pe coloana de aerisire (care este gandita sa nu imprastie mirosurile prin bloc) ci prin coloana tevilor. Am vazut candva o garsoniera care avea din constructie o masca din fibra de sticla in loc de perete de zidarie la tevi. Vedeti pe unde ar putea intra mirosul si bagati spuma.
Daca va loveste puteti cere ordin de restrictie si el sa fie evacuat, chiar daca este casa lui. Strangeti dovezi si actionati. Puteti pleca si lua copilul cu dumneavoastra, nu cred ca va avea sanse la incredintare, fetita este inca mica. Conteaza si daca aveti unde sta si daca aveti mijloace de a va intretine.
acest răspuns util
Nu stati, mergeti cu actele la notar, avand in vedere ca este destul de vechi cel mai probabil testamentul nu este inregistrat in baza de date.
acest răspuns util
Nu este o schema de spalare de bani, ci o schema de inselaciune, destul de raspandita. O "firma" care promite castiguri spectaculoase din investitii financiare, in realitate TEAPA. Dumneavoastra ati fost sageata, persoana cea mai vizibila si cea mai accesibila pentru politie din toata schema. Cred ca veti iesi foarte sifonat. Presupun ca "firma de investitii" activeaza in strainatate si nu stiti prea multe despre ea. Luati legatura cu un avocat pe penal si mergeti la politie cat mai repede, inainte sa va cheme politia...
9 din 11 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca bataia poate fi justificata in vreun fel. Asa poate ati fi meritat si sa va omoare?!
Violenta nu are ce cauta intr-o familie, asta nu este nici dragoste, nici respect, nici prietenie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sau asteptati 5 ani, cat are dreptul sa-si recupereze din cheltuielile avute cu dezvoltarea retelei.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ba la unele blocuri sunt boxe de depozitare din constructie, blocul neavand spatii ALA. Si exista si proprietari, eu am acte pe asa ceva, intr-un bloc din anii '70.
acest răspuns util
Mai este o situatie reglementata de normele BNR, daca titularul nu-si actualizeaza datele personale, banca va suspenda conturile.