avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate DinuX

Activitate DinuX

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca proiectul canalizarii impunea distrugerea gardului, da, atunci paguba o platea Primaria, asa, daca in cursul executiei cupa excavatorului rupe accidental gardul, vina este a operatorului utilajului si a firmei prestatoare. Care este baza legala a raspunderii beneficiarului lucrarii?
Ce treaba are Primaria? Firma care executa lucrarile si operatorul excavatorului...
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Normal este ca facturile sa fie facute pe numele celui care deconteaza si platile facute de respectiva persoana. Ca o derogare, probabil se accepta sa fie si pe numele sotului/sotiei. Nu inteleg de ce apare numele ambelor persoane pe factura si nu s-au facut 2 facturi... Cereti prestatorului sa refaca facturile sau mai mergeti intr-o vacanta. Cred ca docuemntul intern era cunoscut de catre angajati, este vina dumneavoastra ca nu v-ati conformat.
Cine figureaza in acte acum ca proprietar? Eu inteleg ca firma radiata. De ce primaria va intreaba pe dumneavoastra si nu firma radiata? Primaria sa mearga la cimitir sa dezgroape mortii... Nu vad cum o firma care nu mai exista poate fi datoare cu ceva. Ati preluat masinile pe persoana fizica la lichidare?
Răspuns la discuția Terasa improvizata pe gard comun
pentru ca este in Codul Civil
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o intrebare la Casa de Asigurari de Sanatate.
Răspuns la discuția Terasa improvizata pe gard comun
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca a construit cu autorizatie avea nevoie de acordul vecinului la limita caruia s-a lipit.
Răspuns la discuția Victimă înșelăciune online
Nu puteti apela dumneavoastra direct. Politistii de caz vor redirectiona catre structurile specializate, in mod sigur nu va incerca sa rezolve un politist de cartier.
Răspuns la discuția Victimă înșelăciune online
Politia are un departament specializat pe criminalitatea online, dar nu cred ca are posibilitatea practica de a urmari infractori transfrontalieri, mai ales ca astia de obicei au resedinta in tot soiul de tari dubioase.
@andrey_f_c
Faceti supozitii. Poate copacul a cazut din curtea initiatorului in curtea vecinului...