avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet de avocat Liliana Grădinaru

Activitate Cabinet de avocat Liliana Grădinaru

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde care este urgența.
Depinde de acte și ce a făcut până acum creditorul ca să fi intervenit prescripția.
Răspuns la discuția Dacă am o poprire pe salariu ...
acest răspuns util
Nu i s-a dublat poprirea.

Deci dv. aveați o datorie la creditor pe care trebuia să o plătiți ieri, acum o lună sau un an. Creditorul are dreptul, pentru că nu ați achitat benevol suma, să își recupereze cât mai repede banii, executând tot ce găsește până își acoperă datoria. El nu poate fi obligat să accepte plata cu țârâita. Poate face demersuri să vă găsească toate conturile, mașinile, imobilele etc. și să le execute. Se oprește numai când și-a recuperat datoria.
Este o sumă foarte mare. Faceți contestație la executare în maxim 15 zile de la data popririi.
Este necesar să fie un părinte cf. certificat.
Cereți în instanță, dar nu lăsați să treacă prea mult timp, nu curge în avantajul dv.
acest răspuns util
Este irelevant ce cred eu. Eu știu că sudul țării este în curs de deșertificare, că orice copac ajută unui mediu mai curat, asta este ceea ce știm toți. Ce cred eu nu are importanță în instanță.
La primele întrebări se poate răspunde în funcție de prevederi și situație cu da la ambele. Repet: dacă doriți să faceți ceva, vorbiți cu un avocat, nu vă mai pot ajuta aici, mai departe e de muncă, de investigat, de făcut adrese, cereri...
acest răspuns util
Nu sunt în măsură să vă judec motivele de fapt de la baza dorinței de a rămâne căsătorită, însă nu sunteți tocmai o femeie căsătorită acum, în fapt vorbesc.
Domiciliul nu este în Germania pentru că ați știut sau nu ce semnați, ci pentru că acolo ați locuit, realmente, în fapt, cu bună știință.
Nu văd de ce anume pentru copii ar fi mai bine să crească în România, educația este mai bună în Germania, iar propriile convingeri antiimigraționiste nu sunt argumente pentru copiii dv. Oricum și România are proprii ei imigranți de alte culturi și limbi vorbite... Educația suplimentară pe care o face Germania nu este nici ea un motiv, în lipsa unei bune educații sexuale România este campioană la minore care nasc, copii cu copii... :(

Este regretabil că aveți impresia că dacă un om cunoaște mai bine un domeniu este mai prost educat; cu cât cunoști mai multe, cu atât știi să te ferești, să îți aperi drepturile, să ai grijă de tine; analfabetismul funcțional este la cote uriașe în domeniul educației sexuale... Poate mai reflectați la ce înseamnă educație pentru binele copiilor dv.

Oricum, nu este nevoie să mă convingeți pe mine, este irelevant ce cred eu, important este ca să contactați un avocat, eventual și unul german și unul român și să vă informați. Soluții găsiți realmente la consultații private, acolo se pot investiga mai multe elemente care să vă poată fi, eventual, de ajutor. Dacă ați fi contactat mai demult un avocat, azi nu ați fi aici, ați fi știut ce să faceți să nu fiți în situația asta. Cum spuneam, mai multe cuoștințe sunt de ajutor. Nu mai puține.
De fapt depinde de conversație, ce cuprinde, cum se face înregistrarea etc.
Vedeți în înștiințarea de plată a taxei de timbru în ce termen puteți ataca decizia și cum anume, aceasta este calea prin care cereți eșalonarea.