avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate VioCostea

Activitate VioCostea

Pune-ți-vă și în locul unui angajat, care nu are nici o siguranță în privința acestui vaccin experimental și testat insuficient.... căruia ii este frică de potențialele efecte adverse.
Până la ora actuală, pacienții nu au fost și nu sunt testați la venirea în spital, de exemplu gravidele care vin să nască, așa că și ei/ele reprezintă un "pericol" pentru angajați, fie ei vaccinați sau nu. Deci pacienții au drepturi, dar angajații, nu!
S-a mai spus că pacienții pot fi testați gratuit pt că plătesc CAS. Angajații să-și plătească singuri testele, deși sunt și ei plătitori de CAS!
Sunt multe de spus..... dar unii ne vor "muți" și supuși!

vali m a scris:

Eu vad altfel problema. Ma pun in locul unui angajator (aici statul). Vreau ca la mine sa lucreze oameni vaccinati. SI atat. Le dau voie si la ceilalti, dar sa-si fac teste. Daca am oameni nevaccinati si se imbolnaveste unul, imi falimenteaza afacerea...
Nimeni nu vrea sa se interneze pentru ceva, sa vina sanatos (de covid) si sa ia de la un angajat al spitalului....Ar da spitalul in judecata ??

2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fără supărare..... nu vreau să dau multe explicații cu privire la alegerea mea, doar că eu privesc puțin mai departe de ceea ce se spune la tv, referitor la siguranta și eficienta acestor vaccinuri "minune" și chiar mă preocupă sănătatea mea.
De fapt nu foarte departe... doar la prospectul lor.... în care se spune: că este experimental, se spune că nu se cunoaște dacă oferă imunitate, dacă oferă, pentru cât timp și nu se cunosc efectele adverse.... mai ales cele pe timp îndelungat...... fapt pentru care fiecare semnează pe propria răspundere injectarea lui!
P.S. : Acest vaccin nu se compara cu nici un alt vaccin studiat ani de zile, înainte de a fi "testat" pe oameni.
P.S. 2: Eu nu încerc sa conving pe nimeni de nimic. Este strict părerea și alegerea mea!
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
E ușor să vorbești, când probabil nu știi ce se întâmplă de fapt. S-a lucrat și se lucrează în continuare cu pacienți netestați. Iar munca cu pacienți cu covid, în echipament "incomod" am "testat-o" deja!
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nu este normal. Chiar dacă lucrez la stat, am dreptul să hotărăsc ce să fac cu corpul meu!
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ceea ce ați scris, e o răutate!
Ce spuneți de atâtea cadre medicale care s-au îmbolnăvit de la pacienți, din cauză că nu am avut echipamente de protecție? Oare noi nu avem drepturi, doar obligații?
Nici pacienții care vin în spital nu sunt toți vaccinați!
Fiecare are dreptul să hotărască ce să facă!

vali m a scris:

Aveti posibilitatea sa va alegeti alt loc de munca daca nu vreti sa va vaccinati. Acolo unde lucrati, trebuie vaccin, pentru a nu imbolnavi pe altii.Daca un pacient ia boala de la dvs, spitalul ar putea fi dat in judecata.
Este normal sa faceti testele pe cheltuiala dvs...statul v-a oferit ceva gratuit si ati refuzat.

Nu știu cum și dacă se poate adăuga o fotografie, în care se poate vedea ce se cere...
Nu. Doar acum se cer.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Dar nu vreau obligativitate la vaccinare !
Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne pot obliga să ni le facem pe banii noștri?
Ce ni se poate întâmpla dacă refuzăm să le facem? Mai ales pe cheltuiala noastră?