avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită se poate executa pensia privata ?
Discuție deschisă în Executare silită

se poate executa pensia privata ?

intentionez sa imi fac o pensie privata . am creante la stat si banca . evident ca la un moment dat vor identifica ( ?! ) depunerile lunare/trimestriale . respectivii imi pot executa pensia privata la care particip acum , atunci cand va ajunge la maturitate ( peste 15 ani ) ? imi pot pune ,, sechestru " pe depunerile lunare actuale .

multumesc .

Alte discuții în legătură

Card bancar neachitat, amenintare de executare silita corynutzabella corynutzabella buna ziua. as dori sa intreb urmatorul lucru:a avut cineva un card din ala (bancpost),obtinut in urma unor rate altex.disponibil pe el 600 ron.i-a ridicat a ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu codebitorul intr-un credit nevoi personale cand titularul nu mai plateste si se ajunge la executare? angelatyb angelatyb in cazul in care titularul nu mai plateste creditul de nevoi personale in care nu sa girat cu bunuri ci doar cu salariile si se ajunge la executare ce se ... (vezi toată discuția)
Amenda administratia financiara andreeabrotacel andreeabrotacel Buna ziua, eu am infiintat un pfa in septembrie 2009 la reg comertului.Nu am incheiat contracte si nici nu am taiat facturi pana in mai 2010.Pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)