avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... AM POR a publicat spre consultare G.S. pentru DMI 5.2, ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

AM POR a publicat spre consultare G.S. pentru DMI 5.2, regiunile S-V si Centru

19 iulie 2012

Autoritatea de management pentru Programul Operational Regional a lansat spre consultare publica Ghidul Solicitantului pentru DMI 5.2 "Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice" pentru regiunile Sud - Vest Oltenia si Centru.

Descarca Ghidul si anexele aferente:
[ link extern ]

Comentariile si observatiile pot fi transmise la urmatoarele adrese de email: nicoleta.nastase@mdrt.ro si marius.voicu@mdrt.ro, pana la data de 16.08.2012.

Sursa: ACIS

Alte discuții în legătură

Por: se prelungesc schemele de ajutor de stat pentru dmi 4.1 si 5.2! Daniela Bolog Daniela Bolog 16 ianuarie 2014 Schemele de ajutor de stat pentru DMI 4.1 \\"Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si ... (vezi toată discuția)
Finantare pensiune/hotel grandanat grandanat Recent am construit o pensiune in bucovina. Are 22 de camere pe 5 nivele si am reusit s-o semi finisez cu mari sacrificii. Problema e ca acum am ramas fara ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)