avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Regim majorari impozite cu stopaj la sursa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Regim majorari impozite cu stopaj la sursa

Conform prevederilor Legii 241 2005 "Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la un an la 3 ani sau cu amenda retinerea si i nevarsarea, cu intentie, in cel mult 30 de zile de la scadenta, a sumelor reprezentand impozite sau contributii cu retinere la sursa." Acelasi regim il au si majorarile si penalitatile de intarziere aferente impozitelor sau contributiilor cu stopaj la sursa? In sensul ca , daca o societate are datorii catre bugetul consolidat constand numai in majorari si penalitati aferente debitelor principale, printre care si cele aferente cu stopaj la sursa? Daca da, conform caror prevederi?

Alte discuții în legătură

Stopaj la sursa asistent asistent Este sau nu infractiune? Plata se poate esalona? (vezi toată discuția)
Stopaj la sursa tocaciflori tocaciflori este infractiune?daca firma nu a avut nici pe acte de unde sa plateasca darile la stat,nici de unde sa plateasca toate salarile?si atunci de ce mi sa facut ... (vezi toată discuția)
Stopaj la sursa ever4ever ever4ever Buna seara, Detin o firma iar in anul 2009 nu am obtinut venituri din incasari, n-am avut nici profit, am platit salariile din aport propriu pentru ca din ... (vezi toată discuția)