avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este legal?
Discuție deschisă în Executare silită

Este legal?

O hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila prin care este admisa partial contestatia la executare, in sensul ca se admite actiunea contestatorului si se anuleaza unul din PV de onorariu de executare (doua incheiate in aceeasi zi, in acelasi dosar), poate fi completata, dupa expirarea termenului de apel cu cheltuieli de judecata acordate intimatilor creditori prin incheiere in camera de consiliu a judecatoriei? Poate fi acesta preambulul unui nou dosar de executare silita intocmit abuziv de executorul judecatoresc si avocatul creditorilor? Care este termenul in care se achita cheltuielile de judecata astfel stabilite, daca acestea sunt legale? Ce cai de atac mai am la dispozitie?

Alte discuții în legătură

Lntrebare citare martori Agripina1 Agripina1 daca am facut plangere in instanta impotriva ordonantei procurorului /plangere de neurmarire /netrimitere in judecata art.340 ncpp vor fi citate si partile sau ... (vezi toată discuția)
Termen de apel 5 zile de la pronuntare Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Admite cererea formulată de reclamantul ………………., în contradictoriu cu intimat …………………………………………... Dispune ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu ce spune decizia aceasta crapu70 crapu70 Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Respinge exceptia netimbrarii. Respinge exceptia tardivitatii. Admite,in parte, contestaţia la ... (vezi toată discuția)