avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este legal?
Discuție deschisă în Executare silită

Este legal?

O hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila prin care este admisa partial contestatia la executare, in sensul ca se admite actiunea contestatorului si se anuleaza unul din PV de onorariu de executare (doua incheiate in aceeasi zi, in acelasi dosar), poate fi completata, dupa expirarea termenului de apel cu cheltuieli de judecata acordate intimatilor creditori prin incheiere in camera de consiliu a judecatoriei? Poate fi acesta preambulul unui nou dosar de executare silita intocmit abuziv de executorul judecatoresc si avocatul creditorilor? Care este termenul in care se achita cheltuielile de judecata astfel stabilite, daca acestea sunt legale? Ce cai de atac mai am la dispozitie?

Alte discuții în legătură

Restituire cautiune in cazul admiterii contestatiei la executare Ioan Seria Ioan Seria Buna ziua, Am nedumerire cu o speta in care am fost implicat. Concret, intr-o executare silita imobiliara in care am fost parte, mi s-a admis contestatia la ... (vezi toată discuția)
Urgent - poprire salar ContSters213694 ContSters213694 Buna ziua, A venit la servici o poprire pe salar, initiata de un executor bancar, prin care i se cere angajatorului sa-mi opreasca 1/3 din ... (vezi toată discuția)
Plata executorului judecatoresc mihaelacoman mihaelacoman Buna seara, Supun atentiei dvs. urmatoarea problema: am fost intimat intr-un proces \"contestatie la executare\". Executorul judecatoresc a stabilit suma de ... (vezi toată discuția)