avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantare nerambursabila
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantare nerambursabila

Parca era vorba sa se acorde pentru deschiderea de gradinite particulare?!
Cel mai recent răspuns: Sov Consulting , Consultant credite si finantari 09:45, 26 Octombrie 2009
Exista fonduri pentru gradinite particulare.
Asteptam sa ne cereti detalii si vi le oferim.
In afara de aceasta, va putem pune la dispozitie toate domeniile/activitatile/tipurile de investitii finantate si conditiile de accesare si implementare ale proiectelor.
Doar sa ne intrebati.
Si grabiti-va.
De regula, cei dintai se finanteaza sigur! Iar de anul viitor procentele de cofinantare nerambursabila scad cu 10% pentru anumite activitati, iar alte activitati nu vor mai fi deloc finantate!
Succes!
consulta ghidurile POS POR si POS CCE. vei gasi inf pe care le cauti. daca esti si asa nelamurit... apeleaza la un consultant... pentru informare nu se percep taxe.
Cares sunt pasii de a infiinta o gradinita particulara cu fonduri nerambursabile?
@SovC Ovidiu

Daca sunteti amabil, as dori sa-mi precizati si mie sursa de finantare pentru gradinitele particulare - program, axa prioritara, DMI. Daca nu e secret :)

Multumesc anticipat.
Din pacate pentru gradinitele particulare nu exista fonduri europene nerambursabile ca investitie in sine (infiintare sau modernizare).
Exista doar variante de programe de finantare (altele decat cele structurale, de regula) pe domeniul social si educational, in care se poate include si o gradinita ca partener ori ca pilot, insa aceste tipuri de programe finanteaza, de regula cheltuieli de personal (implicat in proiect) si cele ocazionate de imoplementarea proiectului (deplasari, conferinte, aplicatii practice etc.)
Domeniile de activitatea care beneficiaza de finantari nerambursabile sunt imposibil de enumerat aici, pentru ca ele sunt cuprinse intr-un numar mare de reglementari care difera de la program de finantare la program de finantare (P.O.R., P.O.S.-urile, masurile F.E.A.D.R., masurile F.E.P.), inclusiv din punct de vedere al locului de implementare (urban, rural), al tipului beneficiarului (firma privata, o.n.g., autoritate publica, persoana fizica etc.), al valorii proiectului, al istoricului firmei, al cheltuielilor concrete ce se doresc a fi facute.
De aceea, intrebarile este bine sa se axeze pe o idee de afacere (sau cateva), ori pe anumie conditii si posibilitati (ce terenuri se detin, ce posibilitati financiare proprii exista, de ce cunostinte profesionale se dispune etc.).
Pe curand.
Putem discuta pe situatii

Alte discuții în legătură

Gradinita particulara utc utc Care sunt conditiile de a beneficia de fonduri nerambursabile in vederea infiintari unei gradinite particulare? (vezi toată discuția)
Mfe consultare publica schița ghidului „măsuri integrate pentru tinerii inactivi”! Daniela Bolog Daniela Bolog Ministerul Fondurilor Europene lansează în consultare publică schiţa ghidului pentru cererea de propuneri de proiecte „Măsuri integrate pentru tinerii ... (vezi toată discuția)
Fonduri structurale pentru echipament spital kohinoor kohinoor Buna ziua, As dori sa stiu in ce Program operational/Axa a Fondurilor Structurale ar putea un spital din tara sa obtina sustinere financiara pentru ... (vezi toată discuția)