In tara aceasta totul este posibil. Daca magistratii nu pot face greva, nici o problema...ii spunem "protest". Cum e posibil acest lucru idiot? Pai daca s-ar apuca medicii, controlorii de trafic aerian, producatorii de paine, lapte , carne si altii sa faca "proteste", atunci ne-am duce ... nu spun unde.
Astia se cred buricul pamantului? Nu mai suport!!!!Toate cauzele se amana de o sa ajungem sa pledam de anul nou si de revelion...
Aveti perfecta dreptate domnule avocat! Iata ca magistratii au gasit o modalitate de a eluda prevederile art.63 din Legea nr.168/1999, cu modificarile si completarile ulterioare, printr-un "protest" care tine prima pagina si dauneaza jusitiabililor, avocatilor, etc. In final, cine va achita nota de plata?
As putea adauga si eu ca magistratilor li s-a urcat puterea la cap...greva sau protest e acelasi lucru, conducand la acelasi rezultat: totala lipsa de bun simt fata de justitiabili, de consilieri juridici, de avocati. Sper sa nu realizeze nimic pe aceasta cale - se presupune ca suntem o tara europeana, dar din pacate cruntul adevar e cu totul altul. :thumbdown:
Daca se realizeaza ceva pe aceasta cale , va fi dovada peremptorie , ca ne aflam in plina dictatura a magistratilor . Ce ne pase? Ganditi-va . Toate acestea intr-un stat , care in mod declarativ ar fi stat de drept . Mai mult stat de stramb . Strambatate la care asistam tacit cu totii .
Am mai spus si repet:
-lovitura de stat, concertata de sprijinul larg al masmedia...:rtfm:
- nu le da nimeni dreptul sa faca ce vor...se inpune interventia rapida a presedintelui tari...si astept ca serviciile speciale sa dezamorseze aceasta stare cereata ...suntem in pericol de colaps...:-/