Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plata zile de spitalizare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plata zile de spitalizare

Bună ziua,
Am avut o autotamponare mai exact am intrat intr un cap de pod iar in urma acestuia am o fractura la mâna iar copilul meu in vârstă de 6 anişi 8 luni a avut o contuzie minoră la obrăjor după care a fost internat la spitalul județean timp de 3 zile ... pe numele minorului au întocmit fisă de decont pentru spitalizare.
Vă rog să mă sfătuiți pentru că nu ştiu cum să procedez în astfel de situație.
Vă mulțumesc .

Alte discuții în legătură

Zile de spitalizare după autoaccidentare auto. spitalul mi-a întocmit o foaie de decont, va trebui să le plătesc? anca_filip78 anca_filip78 Buna ziua, Am avut o autotamponare mai exact am intrat intr un cap de pod iar in urma acestui accident eu am o fractura la mâna iar copilul meu in vârstă ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, vatamare corporala grava din culpa sackzitul sackzitul Buna ziua, Acum 10zile am facut un accident rutier (in masina eram eu, sofer, si doi prieteni de ai mei, pasageri), am iesit de pe drum, si m-am rasturnat, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Florys12 Florys12 Buna seara. Am avut copilul de 9 ani internat în spital 2 zile. A trebuit să stau însoțitor si am platit 18 lei. Fișa de internare este pe numele ... (vezi toată discuția)