avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plata zile de spitalizare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plata zile de spitalizare

Bună ziua,
Am avut o autotamponare mai exact am intrat intr un cap de pod iar in urma acestuia am o fractura la mâna iar copilul meu in vârstă de 6 anişi 8 luni a avut o contuzie minoră la obrăjor după care a fost internat la spitalul județean timp de 3 zile ... pe numele minorului au întocmit fisă de decont pentru spitalizare.
Vă rog să mă sfătuiți pentru că nu ştiu cum să procedez în astfel de situație.
Vă mulțumesc .

Alte discuții în legătură

Zile de spitalizare după autoaccidentare auto. spitalul mi-a întocmit o foaie de decont, va trebui să le plătesc? anca_filip78 anca_filip78 Buna ziua, Am avut o autotamponare mai exact am intrat intr un cap de pod iar in urma acestui accident eu am o fractura la mâna iar copilul meu in vârstă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua...am si eu o mica dilema..prin luna iulie a acestui ... Tibil ion Tibil ion Buna ziua...am si eu o mica dilema..prin luna iulie a acestui an am avut un mic accident de circulatie, mai exact am intrat în coliziune cu un cap de pod,in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, vatamare corporala grava din culpa sackzitul sackzitul Buna ziua, Acum 10zile am facut un accident rutier (in masina eram eu, sofer, si doi prieteni de ai mei, pasageri), am iesit de pe drum, si m-am rasturnat, ... (vezi toată discuția)