avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa gunoi firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa gunoi firma

Am un magazin in zona rurală și după o ședința de consiliu primăria a stabilit o taxa de 50 de lei pe lună pentru ridicarea gunoiului,fără să încheie un contract,fără să avem pubelă și gunoiul se ridică o data pe luna.intrebarea mea era daca este legal sa plătim la primărie.nu trebuie încheiat un contract pe firma?

Alte discuții în legătură

Probleme cu firma care ridica gunoiul Cornelraduta Cornelraduta Buna ziua , Detin un magazin si am incheiat un contract de ridicare a gunoiului cu o firma din zona in luna martie. Din luna martie ei nu au ridicat gunoiul ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare aliice aliice primaria comunei unde locuiesc a facut un contract cu o firma de salubrizare pentru adunarea deseurilor menajere de la fiecare imobil al comunei. Pentru acest ... (vezi toată discuția)
Plata unui serviciu inegzistent stanescuromica stanescuromica Locuiesc la sat de la primărie mi-a venit că am de platit 200 lei taxa de gunoi,problema e că la mine nu a venit nimeni sa încheiat un contract cu o firma ... (vezi toată discuția)