avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... model cerere intrare in procedura simplificata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

model cerere intrare in procedura simplificata

Va rog mult , daca poate sa ma ajute cineva cu un model de cerere intrare in procedura simplificata , legea 85/2006, formulata de catre lichidator

Prin incheiere emisa de la O.R.C. am fost numit lichidator la o societate aflata in lichidare . Am notificat societatea respectiva spre a depune toate documentele contabile dar notificarea s-a intors cu mentiunea ,, lipsa la domiciliu ". Stiu ca pasul urmator este formularea cererii de intrare in procedura insolventei in forma simplificata si am nevoie de un model .

Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:43, 24 Octombrie 2009
nu exista un model anume. formulati pur si simplu o cerere in care sa aratati acest lucru si temeiul de drept.
Am notificat societatea respectiva spre a depune toate documentele contabile dar notificarea s-a intors cu mentiunea ,, lipsa la domiciliu ". Stiu ca pasul urmator este formularea cererii de intrare in procedura insolventei in forma simplificata si am nevoie de un model .


Care este creanta pentru care doriti sa formulati cerere ??
Indeplineste aceasta creanta conditiile din legea 85/2006 ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in insolventa dubioasa? advsys advsys am cerut intrarea in insolventa a debitoarei noastre, cererea noastra fiind inregistrata la tribunal in data de 02.04.2013 urmand ca in data de 19.04.2013(ora ... (vezi toată discuția)
Insolventa~~lipsa administrator lilianaG lilianaG cum se procedeaza daca societatea careia i-a fost deschis procesul de insolventa nu are administratorul de gasit,,cum se recupereaza creantele? (vezi toată discuția)
Faliment ... AndreiLRX AndreiLRX Buna , am o S.C care a adunat niste datori la finante in anul 2008 datori rezultate din facturarea unor materiale catre o societata care la cateva zile dupa ... (vezi toată discuția)