avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... srl neplatitor de tva
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

srl neplatitor de tva

se poate transforma un srl inregistrat ca platitor de tva in srl neplatitor de tva?
Cel mai recent răspuns: gabriella1065 , utilizator 21:43, 23 Noiembrie 2009
Buna seara,
daca SRL-ul nu a depasit suma incasarilor pe an de 30000 euro, se poate face aceasta mentiune, daca a depasit-o este platitor de tva automat .
Nu . Acest lucru era posibil pana prin 2000 parca . Cautati alta modalitate : inchidere SRL prezenrt , deschidere alt SRL .
multumesc pt. raspunsul prompt. As mai avea o intrebare: cat ar dura ca timp inchiderea srlului existent si cat ar dura infiintarea unui nou srl neplatitor de tva si costurile aferente, (desigur estimativ).
Buna seara,

Multumesc pt. raspuns, dar tocmai am primit un raspuns in sensul ca nu se poate si ca trebuie inchis srlul platitor de tvw si infiintat unul nou. oricum cel vechi depaseste suma de 35.000 euro pe an.
Cea mai mare problema in momentul de fata o reprezinta termenul de judecata, deoarece se dau termene si peste 4 luni chiar. Depinde de oras acum .

Alte discuții în legătură

Cat mar putea costa ? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua, Am si eu o intrebare ' Tocmai am terminat facultatea si asi dori sa imi deschid o firma de paza si protectie si o scoala de specializare si ... (vezi toată discuția)
Costuri infiintare srl 2dsmart 2dsmart buna ziua vreau sa infiintez un srl cu un capital social de 200ron si 5 coduri CAEN spuneti-mi care sunt costurile infiintarii firmei si ordinea ... (vezi toată discuția)
Ajutor firme! succes succes BUNA ZIUA! va rog sa-mi spuneti de ce acte am nevoie si cum procedez ca sa modific statutul unei societati, sa modific actul constitutiv sau sa schimb codul ... (vezi toată discuția)