avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata concediu medical TBC
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata concediu medical TBC

Buna ziua.
Im legatura cu plata salarului pe perioada de concediu medical cu cod de indemnizatie 12(tuberculoza) care este 100% din salarul brut. Cum se calculeaza salarul si se platesc cei 45% cotizatie la stat din salarul brut? ... Mi-a aparut un fluturas de salar pe care aparw suma de CM buget 3250 din care se trage cotizatie de 45% pentru CAS, CASS si Impozit. Imi spuneti, va rog, daca trebuie sa se traga aceasta cotizatie din salar pe timpul concediului caz tuberculoza?

Alte discuții în legătură

Plata concediului medical Octavian60 Octavian60 In situatia unui concediu medical pe o perioada indelungata (4 luni) cu un cod de indemnizatie (12) care prevede plata 100%, platitorul este angajatorul sau ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal miha2015 miha2015 Buna ziua, Incepand cu data de 05.01.2015.am intrat in concediu prenatal.In conditiile in care pe cartea de munca am avut numai salariu minim pe economie,fara ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - zile acordate, calcul, plata contributii? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa imi spuneti: 1. - ce inseamna: Ore I.T.M. (FNUASS) ? 2. - ce inseamna: Ore I.T.M. (FS) ? 3. - este corect ca medicul sa ... (vezi toată discuția)