avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Sint angajat la o societate nationala pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Sint angajat la o societate nationala pe actiuni , ...

Buna ziua.
Sint angajat la o societate nationala pe actiuni , unde actionarul principal este statul Roman . Am fost angajat si lucrez pe o functie thnica de 8 ani.
In 2016 am primit o decizie prin care am primit ca functie suplimentara gestionarea a doua gestiuni : materiale de consum ,respectiv stocuri .
Pentru aceasta activitate nu am fost remunerat .
Recent am primit o alta decizie prin care sant numit gestionar ( tot ca functie suplimentara ) la o gestiune de mijloace fixe , si ar urma sa beneficiez de un spor conform CCM ( intre 5-25% ) din salariul minim a functiei de gestionar. Totodata in decizie scrie ca trebuie sa semnez un contract de garantie . Mentionez ca bunurile din gestiunea de mijloace fixe sant imprastiate pe mai multe judete , in zone nelocuite,
( campii,paduri ) unde nu exista personal ,nu exista nuci un fel de paza , teoretic se pot vandaliza sau fura acele bunuri orcand .
Eu nu vreau sa semnez contractul de garantie deoarece nu pot garanta pentru acele bunuri care se afla la distante foarte mari de locul permanent de munca, si pe care le pot vizita de 2-3 oripe an.
Firma ma poate obliga sa semnez contractul ?
Daca preiau gestiunea ,dar nu semnez contract de garantie raspund material pentru bunurile din gestiune?
Va multumescpentru raspunsuri.
Endre

Alte discuții în legătură

Gestiune sch sch Am o functie de baza anume, si am primit, ca sarcina suplimentara functiei de baza, [b]si gestiunea[/b], pentru care am semnat o decizie. Primesc in plus 10% ... (vezi toată discuția)
Gestionar inalucan inalucan Va rog sa-mi spuneti si mie daca o persoana angajat in functia de laborant informatica poate avea sarcina de gestionar cu drept de semnatura, intr-o unitate de ... (vezi toată discuția)
Garantie suplimentara gestionar nikole tablet nikole tablet Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pot solicita unui angajat gestionar la angajare o garantie suplimentara a unui bun? Gestiunea este destul de ... (vezi toată discuția)