avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare vanzare website (domeniu si site web online) ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare vanzare website (domeniu si site web online) pe P.F. la fisc

Sunt PF (nu am firma) si am vandut un website catre un cumparator din strainatate. Am incasat banii si as vrea sa-i declar la fisc. Sub ce forma trebuiesc declarati si cu ce formular?

Multumesc mult!
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2022
realwahl, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxe pentru bani castigati pe internet Atunci cand primesc bani (din strainatate) prin transfer bancar(wire transfer) sunt obligat de banca sa declar sursa banilor (din cate am inteles e o ... (vezi toată discuția)
Doresc să fac un website de comerț electronic pentru clienți din afara româniei. cărei legislații va fi supus acel site? markomarius1 markomarius1 Buna seara, Am si eu o nelamurire cu privire la clientii unui website: Doresc sa fac un website de comert electronic, cu alta extensie decat .ro (pentru ... (vezi toată discuția)
Website legal madalin1 madalin1 Buna ziua, Am cumparat o gazduire web si de asemenea un domeniu web am mai cumparat si un website (fisierele websitului care il detin) ! Vreau sa stiu cum ... (vezi toată discuția)