avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Srl-d deschis în 2017 inactiv.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Srl-d deschis în 2017 inactiv.

Srl-d deschis în 2017 inactiv.
Bună ziua! În 2017 am ddeschsi un srl-d , am fost unic administrator, niciun angajat.
În 2018 am vrut sa închid acest srl-d am plătit toate acele taxe pentru închidere, nu am mai reușit sa plătesc impozitul anual, deși pana la acel moment contabilul s-a ocupat de bilanț și am plătit impozitul la fiecare 3 luni.
După ce am plătit acele taxe urma sa îmi facă dl contabil un bilanț pt a plati impozitul pana la final ca mai apoi sa pot radia firma.
Domnul contabil s-a făcut ca ploua pe atunci, întotdeauna era foarte pasiv de fapt.. Iar mai apoi am avut anumite probleme care nu m-au mai lăsat sa continui procesul de închidere srl-d.
Acum, firma îmi este inactiva, as dori sa o închid. Am vrut sa merg la alt contabil datorita experientelor din trecut cu contabilul de atunci.
Problema este ca dl refuza sa îmi dea balanta și bilanțurile spunând ca nu le mai are și ca au fost înapoiate firmei cu care am colaborat atât eu cat și dansul. Însă nu îmi poate da proces verbal, firma respectiva spune ca nu au primit niciun act înapoi de la contabil.
NU știu ce pot sa fac.
Contabilul spune ca max 3 ani era obligat sa păstreze procesul verbal, eu ultima interacțiune am avut-o cu domnul în 2018 când a fost încercarea de închidere a firmei. Însă din câte știu 5 ani de zile trebuia sa păstreze procesul verbal..
Acum nu știu ce datorii a acumulat firma, nu știu cum sa aflu și nici nu pot fi ajutata de un alt contabil fără acele documente pe care domnul refuza sa mi le ofere. Cum trebuie sa procedez?
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2022
Mada0505, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce amenda ar fi? alegbob alegbob Buna ziua ! Am un SRL eșuat fără activitate , neplatitor de TVA din 2018. In 2019 a înregistrat niște cheltuieli pe o scurta perioada de timp cu ... (vezi toată discuția)
Srl cu datorii radin radin Buna ziua. Am un SRL fara activitate momentan din ianuarie 2009, dar cu datorii : leasing 5800 lei, finante 12000 lei. Problema e ca nu mai am bani pentru ... (vezi toată discuția)
Amenda pe pers. fizica pentru nedepunere bilant srl ce pot face? PZoli PZoli Stimati Domni / Doamne, Am un SRL din 2008. In 2010 am fost nevoit sa opresc activitatea, nu am mai avut nici contabila si am lasat-o balta, fiind ca n-am ... (vezi toată discuția)