avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pachet mobilitate - 21 Mai 2022
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pachet mobilitate - 21 Mai 2022

Pachet mobilitate - 21 Mai 2022
Buna ziua, Pachetului de mobilitate 1 care a intrat in vigoare de la 21 Mai 2022, se aplica si firmelor care au caen principal : Servicii mutare si activeaza doar pe teritoriul tarii?
Din cate am inteles, firmele trebuie sa obtina aceatsa lidcenta de transport doar in cazul in care efectueaza transporturi internationale, fiind vorba de o licenta comunitara.
Multumesc!


Alte discuții în legătură

Casa de expeditii antoaneta_panait antoaneta_panait Buna ziua.Vreau sa imi deschid o casa de expeditii iar pentru asta am vazut ca sunt necesare 3 lucruri care ma ingrijoreaza:1. licenta de la Arr, despre care ... (vezi toată discuția)
Transport international de persoane expro expro scuze, dar revin cu o intrebare, deci, o soc. com din romania platitoare de tva fact unei alte soc. din romania platitoare de tva o factura CU sau FARA TVA ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport valabila din 5.03.2013 mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta? Masina este folosita pentru ... (vezi toată discuția)