avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Suntem intr-o situatie la care nu gasim ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Suntem intr-o situatie la care nu gasim raspun desi ...

Buna ziua
Suntem intr-o situatie la care nu gasim raspun desi sunt sigura ca unde acolo in lege exista, sit este urmatoarea: tata si -a pus o proteza la genunchi care in mod normal era platita de casa se asigurari , doar ca tr sa astepte vreo 2 3 4 ani pana o putea primi de la casa de asigurari. Omul nu a mai putut suporta durerea deja acutizata de ani de zile si am hotarat sa platim proteza si sa se poata opera. Acum ne-am dus la casa de asigurari sa ne deconteze bani pt proteza (8000 lei) . Raspunsul a fost urmatorul :casa de sanatate lucreaza cu spitalul nu cu pacinetul ! Concluzia : nu se poate deconta! Care este baza legala a acestui raspun?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Acordare ajutor pentru protezare de la casa judeteana de asigurari de sanatate niculina89 niculina89 Buna ziua, Ma numesc Niculina si am o intrebare la care sper sa imi poata raspunde cineva. Fratele meu a suferit un accident in urma caruia i-a ... (vezi toată discuția)
Legalitatea fertilizarii in vitro JParice JParice Buna ziua.Intru direct in subiect.Fostul Ministru al Sanatatii, Balzac, care nu are absolut nimic in cap a dat un ordin prin care a nenorocit sute de femei ... (vezi toată discuția)
Concediu medical sau pensie de invaliditate ? tatianafloca tatianafloca Buna ziua, as dori sa stiu in ce conditii se aproba pensia de invaliditate ? Aceasta intrebare o pun in numele unei rude .Locuieste in Arad este vaduva , are ... (vezi toată discuția)