avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate j_joe45

Activitate j_joe45

Multumesc.
Multumesc de informare.Dar din cele citite nu mi-am dat seama cum pot sa reziliez contractul de credit ipotecar.

Cu respect
Joe
In anul 2008(iulie) am contractat un credit ipotecar pentru constructia unui apartament.Termenul de finalizare era 2010(iulie)Spun era , deoarece nici pina acum nu este gata.Valoarea creditului ipotecar reprezinta jumatate din costul apartamentului.Pina in momentul de fata constructorul a cheltuit 80% din avansul pe care l-am depus la banca.Ar mai fi in cont 10000 Euro din suma depusa de mine ca avans.
Va rog sa-mi spuneti cum as putea rezilia contractul decredit ipotecar si cum pot sa recuperez suma ramasa necheltuita din avans.
Deoarece in doi ani de zile constructorul nu a realizat nimic ba a mai si cheltuit din bani , ma gindesc ca daca as recupera cei 10000 Euro as putea accesa o locuinta prin programul prima casa.

Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
Multumesc!
55300 Euro
In 2007 am incheiat un contract de constructie a unui apartament prin ANL.Livrarea se va realiza in anul 2010.Va rog sa-mi spuneti daca in momentul livrarii apartamentului voi beneficia de redurea TVA de la 19% la 5%. Va multumesc anticipat.