avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... REZILIERE CONTRACT CREDIT IPOTECAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

REZILIERE CONTRACT CREDIT IPOTECAR

In anul 2008(iulie) am contractat un credit ipotecar pentru constructia unui apartament.Termenul de finalizare era 2010(iulie)Spun era , deoarece nici pina acum nu este gata.Valoarea creditului ipotecar reprezinta jumatate din costul apartamentului.Pina in momentul de fata constructorul a cheltuit 80% din avansul pe care l-am depus la banca.Ar mai fi in cont 10000 Euro din suma depusa de mine ca avans.
Va rog sa-mi spuneti cum as putea rezilia contractul decredit ipotecar si cum pot sa recuperez suma ramasa necheltuita din avans.
Deoarece in doi ani de zile constructorul nu a realizat nimic ba a mai si cheltuit din bani , ma gindesc ca daca as recupera cei 10000 Euro as putea accesa o locuinta prin programul prima casa.

Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
Cel mai recent răspuns: j_joe45 , utilizator 19:37, 23 Octombrie 2010
cred ca si pretul in 2010 al apartamentului precontractat in 2008 este o mare problema (poate prima).

vedeti aici:

www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc de informare.Dar din cele citite nu mi-am dat seama cum pot sa reziliez contractul de credit ipotecar.

Cu respect
Joe
nu mai accesati programul "prima casa", ca oricum nu vad cum puteti rezilia contractul de credit .
incercati sa-l cumparati pe cel din 2008 la pretul zilei.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare antecontract imobiliar maracinel maracinel Buna ziua. Am facut in luna aprilie 2014 un antecontract pentru o casa noua care trebuia sa se construiasca, am platit un avans, finalizarea era pentru luna ... (vezi toată discuția)
Ramane cartea funciara blocata daca clientului nu i se aproba creditul ipotecar ? imeime imeime Vanzare locuinta Client cu credit ipotecar Precontract notarial cu avans Ce se intampla cu Caretea Funciara daca clietului nu i se aproba creditul de ... (vezi toată discuția)
Precontract imobiliar nerespectat de vanzator maracinel maracinel Buna ziua. Am facut in luna aprilie 2014 un antecontract pentru o casa noua care trebuia sa se construiasca, am platit un avans, finalizarea era pentru luna ... (vezi toată discuția)