avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am următoarea problema. Am dorit sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am următoarea problema. Am dorit sa achiziționăm ...

Buna ziua, am următoarea problema.
Am dorit sa achiziționăm o casa prin credit ipotecar. Toate bune și frumoase, am făcut contract la notat de promisiune vânzare-cumpărare și am achitat avansul de 15% către constructor. Am înaintat dosarul de credit la banca ca sa aflam ca de fapt noi nu avem acte pe drumul de acces către casa. Drumul de acces nu figurează in program, el neavând carte funciară, cadastru etc. Creditul nu va fi aprobat din cauza acestei probleme. Ce mă sfătuiți sa fac in continuare?

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament de la proprietar noua casa mike01 mike01 Buna ziua! Doresc sa cumpar un apartament, vanzatorul are credit prin programul noua casa si mai are de achitat 50.000 euro. Vanzatorul doreste sa-i dau ... (vezi toată discuția)
Promisiune de cumparare expirata alexix_art alexix_art acum o luna am incheiat o promisiune de cumparare pentru o casa in valoare de 100.000 euro. am platit un avas de 6000 euro vanzatorilor. cumpararea nu s-a ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)