avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate luput_alexandrugeorge

Activitate luput_alexandrugeorge

Buna ziua, daca ne ati fi mentionat si religia v-as fi putut da un raspuns mai clar din strafundurile dreptului canonic.Orice act emis de o persoana juridica/entitate fara scop patrimonial sau cu scop patrimonial poate fi atacat in 2 feluri :
1.Faceti o cerere catre entitatea respectiva sa stearga datele si actul atat in baza nerespectarii GDPR cat si in baza faptului ca nu exista un acord.In calitate de parinti aveti dreptul sa alegeti ce religie/sport/activitate este sau nu buna pentru copilul dumneavoastra.
2.In cazul in care nu aveti un raspuns favorabil , puteti solicita instantei sa desfinteze acel act pentru ca este vatamator pentru copilul dumneavoastra( considerati ca religia nu face bine educatiei copilului dvs, orice alte motive cat de cat pertinente etc.)

PS: Intradevar as inclina sa afirm ca nu se incadreaza in definitia unui act administrativ dar in acest caz puteti apela la instantele de drept comun ( civil ) si efectua o actiune in obligatia de a face . :)
Buna ziua, nu gasesc in Hotararea 1130/22.10.2021 oblgiatia operatorilor economici ( magazine nealimentare) de a permite accesul doar persoanelor vaccinate, trecute prin boala sau testate.
Imi puteti indica articolul ?
Poate un ONG sa impumute presedintele cu o suma de peste 5000 euro ? Exista cumva un text legal care interzice expres acest lucru ?
Răspuns la discuția Am nevoie urgent de raspuns
Totalul penalităţilor pentru întârziere în decontare, prevăzute la alin. (1) şi (2), nu poate depăşi cuantumul sumei asupra căreia sunt calculate, cu excepţia cazului în care prin contract s-a stipulat contrariul.