avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa sau intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa sau intreprindere individuala

Buna ziua.
Am deschis in 2008 un SRL.Nu am cifra de afacere foarte mare.Pana la 1 ian.2010 am platit 3% impozit pe venit.Acum taxele si forfetarul ma omoara.Nu mai pot duce toate cheltuielile.Doar ce am platit 1000 lei forfetarul la stat,societatea fiind pe pierdere.
Suspend activitatea pe SRL si-mi deschid PFA sau Intreprindere individuala.
Ce ma sfatuiti?
Ce impozite si taxe platesc cele doua entitati juridice?
Ce este mai bine pentru mine?
Societatea se ocupa cu lucrari electrice, instalatii sanitare,zugraveli,si alte lucrari de gospodarire.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trasnitu mihaela , utilizator 11:11, 5 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pt pfa nKara nKara ce pasi mai am de urmat dupa ce am obinut autorizatie de activitate ca pfa? (vezi toată discuția)
Pot sa ma angajez la un pfa? ciupop ciupop Buna ziua, Sunt inginer de profesie ,lucrez cu carte de munca si as vrea sa ma angajez in paralel,ca secretara,2-4 ore pe zi , la un PFA .Ce trebuie sa faca ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent suflete.unite suflete.unite Cine ne poate ajuta sa aflam care este lista profesiilor liberale in vigoare si in ace act normativ o gasim? Multumim pentru intelegere Suflete Unite pentru ... (vezi toată discuția)