avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... recurs
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

recurs

Buna ziua,
As dori sa stiu daca la recurs avocatul percepe un alt onorariu in afara celui achitat pentru reprezentarea in procesul initial pierdut?

Multumesc,
Cu stima
Cel mai recent răspuns: zinca iulian , utilizator 10:43, 17 Iunie 2022
Depinde de contractul intervenit intre dv. si avocat.
Din pacate nu a existat nici un contract intre noi si nu am chitanta pe onorariul dat.
Pot cere inapoi onorarariul dat?
Nu mi-a spus nimic de la inceput si nu am semnat nimic.
Onorariul initial nu acopera si eventualele cai de atac, pt ca e posibil sa nu se exercite. Asa ca nu puteti cere inapoi onorariul daca v-a reprezentat pe fond. Pt apel/recurs, alti bani, alta distractie.
Succes!
Multumesc frumos,

O zi buna
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces castigat merllin merllin buna am castigat un proces cu o societate de sigurari in urma unui accident,acum ma astept ca asigurarea sa faca recurs pe care sper sa il castig,dar nu asta ... (vezi toată discuția)
Recursul unui proces armina armina vreau sa va intreb daca mai trebuie dat onorariu avocatului pentru recursul unui proces, mentionez ca avocatul a primit onorariul stabilit la inceput .va ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes- cand trebuie achitat si daca poate fi recuperat de la parat? ili47 ili47 buna prietena mea a castigat procesul , asa a anuntat in sala de judecata cand trebuie sa platesca onorariul de success ? dupa ce primeste hotarirea acasa ... (vezi toată discuția)