Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi...
Poate cineva de pe acest forum stie mai multe.
Va fi obligatoriu masterul in 2009 pt inm ca o conditie de inscriere sau nu ?
E posibil sa introduca o limba straina in probele de concurs ?
Nu de alta ,da' sa stim si noi cum ne gestionam timpul si banii.
Multumesc anticipat.
nu cred ca vor impune masteratul , mai ales cel intr-o limba straina , intrucat pentru sustinerea acestei examen este suficient sa fii licentziat in drept.
O asemenea cerintza ar fi , in opinia mea , nejustuficata.
Am auzit si eu zvonuri in acest sens , cum ca ar introduce o noua proba pentru evaluarea cunostintzelor dintr-o limba straina , dar aceasta cerinta nu a fost aplicata in acest an , si nu cred ca va fi aplicata nici in anul viitor.
Probabil ca se va pastra acelasi sistem de testare a cunostintzelor .
Cel mai bine este sa pregatiti cele doua probe din timp si sa aveti multa persverentza in dobandirea de noi informatii in acest domeniu. nu uitati de celebrele teste grila ale consacratilor autori ce concep subiectele acestui ex :)
mult succes.
#-o
of,of, si eu, care tocmai am terminat doctoratul in flamanda ce ma fac acum?:"> acum serios, nu mi se pare deloc credibila informatia cu masteratul, cea cu limba straina n-as exclude-o de tot,dar probabil acea proba ar avea o pondere foarte mica si s-ar cere un minim de cunostinte.Probabil ar cere o limba de circulatie internationala,desi e un pic nedrept ptr altii care stiu doar daneza,azera etc
nu uitati de celebrele teste grila ale consacratilor autori ce concep subiectele acestui ex :)
mult succes.
#-o
ne poti spune care ar fi, daca stii, acei CELEBRII/CONSACRATI indivizi care fac acele grile ? chiar as vrea sa stiu.
inca ceva: cum se aleg acei profesori care fac grilele ? dupa ce criterii (banuiesc un raspuns)? :">
Test logica
anda2happy
am citit saptamana trecuta in Adevarul ca se va introduce la admiterea in magistratura un test de logica eliminator.dar nu erau mai multe detalii. cunoaste ... (vezi toată discuția)