avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contabilitate firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contabilitate firma

Sunt aministratorul unei firme mici care pana in luna martie a avut incadrata o contabila cu o ora pe zi -20ore pe luna . In data de 06 martie printr-o decizie am convenit prin acordul partilor incheierea colaborarii insa pana la aceasta data nu am primit documentele contabile pt a incadra o alta persoana de fiecare data cand o caut pe vechea contabila nu o gasesc la sediu. Ce trebuie sa fac cum sa procedez legal sa-mi predea contabilitatea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:55, 22 Mai 2012
Faceti o notificare catre fostul angajator in vederea predarii documentelor respective ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare documentatie administratie ialo ialo Buna ziua, In urma cu o luna am trimis notificare cu confirmate de primire catre administratorul blocului in vederea incetarii colaborarii( motivul: greseli ... (vezi toată discuția)
Predare acte asociatie de proprietari sebopr sebopr Buna, stie cineva sa-mi spuna cum se poate obliga o cunducere a unei asociatii de proprietari, recent schimbata din functie in urma unei adunari generale ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu comercial impexreval impexreval Buna ziua, Doua s.c. au incheiat un contract de inchiriere, in contract este prevazuta o clauza care prevede faptul ca daca dupa expirarea contractului sau ... (vezi toată discuția)