avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cine credeti ca trebuie sa ne reprezinte la Bruxelles?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cine credeti ca trebuie sa ne reprezinte la Bruxelles?

Se cunoaste sa-i spunem asa nentelegere dintre presidentie si premier care sa mearga la Bruxelles sa ne reprezinte ?
Este de inteles ca presedintele, retras deja de pe mai toate fronturile politice importante interne, tine cu dintii la ultima prerogrativa importanta care i-a ramas ,stim ca la ultima reunuine se plimba singur cu mainile in buzunar.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 10:37, 28 Mai 2012
Din punctul meu de vedere amandoi ca persoane nu ma reprezinta. Dar judecand logic in probleme economice ar trebui trimis primul ministru si pentru celelate probleme presedintele.
cum acolo nu vin regi si regine, n-are ce cauta basescu. e treaba primului ministru.

... si s-o trece si in romania la republica/monarhie parlamentara (ca-n mai toata europa), sa fie lucrurile cat se poate de limpezi.
Tinand cont ca se discuta probleme economice de reforma , de investiti politice , juridice ar trebui sa mearga cine le poate pune si in practica adica reprezentantul Guvernului prin ministrii din subordinea sa .
Stim ca pana acuma presedintele mregea peste tot iar rezultatele se vad :confused:












~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ponta vs basescu pentru locul la ce Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu Parlamentul României tocmai a emis o declarație politica prin care îl desemnează pe prim ministru ca reprezentant al României la Consiliul European ... (vezi toată discuția)
Referendum pe forma de guvernamant ContSters257414 ContSters257414 daca tot se lucreaza la modificarea constitutiei (se schimba din temelii, s-a promis), nu credeti ca ar fi oportun ([b]SI NORMAL[/b]) sa fim intrebati, prin ... (vezi toată discuția)
Cine? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN cine sustine PDL???? SA VEDEM CU ADEVARAT=D> PDL-ISTI, SA VA PREGATITI:P (vezi toată discuția)